Класичен дом2020-09-09Т02:21:45+00:00

Основна синтетичка технологија

Фокусирајте се на безжичен пренос и контрола на движењето 20 години

разберете нè

Wixhc е светски лидер во безжичен пренос и контрола на движење ЦПУ

Ние им обезбедуваме на клиентите машински алатки ЦПУ、Дрвоста、Камен、метал、Висока технологија во стакло и други преработувачки индустрии、ниска цена、високи перформанси、Безбеден производ、Решенија и услуги。

Иновативен тим за истражување и развој

Стратегијата за развој на компанијата е јасна,Иновации на производи,Ефикасен деловен модел,Диверзифицирана тимска култура,Формиран комплетен сет на системи и механизми за иновации,Имајте иновативен тим за истражување и развој и силна сила за истражување и развој,Обезбедете силна гаранција за решенија и производи за ЦПУ。

Проверете дали решението и производот се соодветни за вас

Нашите производи се брзи、Посно、Фокус на пазарот。

Ние сме во повеќе од 40 земји ширум светот、150Типични апликации се акумулирани во повеќе индустрии и десетици илјади клиенти。Ние се засноваме на реалните потреби на клиентите и повратните информации за апликацијата,Континуирано оптимизирање и подобрување на производите,За да ги задоволиме вашите потреби。Можеме да прилагодиме решенија и производи според вашите потреби。

На барање、Крос-систем、Корисник на пан

Сè започнува од вашата вистинска апликација。

Компанијата инсистира на интегрирање на основните патентирани технологии,Идејата за нов живот! Конвергирајте ги најосновните технологии,Се применува на решенија и производи,Направете непрекинати напори за подобар живот на еколошките партнери и вработените。

Wixhc Core Synthesis Technology е посветена да стане најголемата компанија за CNC во светот,Направете ја тоа како најдоверлива компанија во светот。

Помогнете му на вашиот бизнис да го однесе на следното ниво

Каде е контролата на движењето,Каде се производите на технологијата за синтеза на јадрото Wixhc。Постепено станавме една од највлијателните брендови во областа на ЦПУ ЦНЦ,Континуирано создавајте максимална вредност за клиентите и инвеститорите,Оди рака под рака,Развијте заедно,Напредок заедно。Конвергирана основна технологија,Се применува на производи;Направете непрекинати напори за добар живот на нашите клиенти и вработени。

Познајте нè малку повеќе

Основни новини за технологијата

Последниве години,Компанијата продолжува да добива голем број патентирани основни технологии。Ние сме во повратни информации од корисниците、Апликации、Направени се нови откритија во технолошките иновации,Чекори кон повисока и подалечна цел。

Официјалната продавница на Taobao кликнете за да влезете

March 4th, 2022|новости за компанијата|

2022Приказ на производот,Приказ на производот,Приказ на производот,Приказ на производот、Адресата на производството беше официјално преместена во пристаништето на претпријатието за наука и технологија во Медицинскиот град Ченгду - Индустриски парк долина Лиандонг У.,Приказ на производот、Приказ на производот,Приказ на производот。 Приказ на производот,见证芯合成的发展与壮大吧! 芯合成办公大楼 会议室 生产区 打包区仓储区 【关于芯合成】 “聚合核心技术,Приказ на производот,Приказ на производот,Фокусирајте се на истражување за пренос на податоци и контрола на движење на безжични податоци,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Контролна картичка、Интегриран ЦПУ систем и други полиња。Ние сме во индустријата за машински CNC、Дрвоста、Камен、метал、Стаклото и другите преработувачки индустрии им овозможуваат на клиентите основна технолошка конкурентност、ниска цена、високи перформанси、Безбедни и сигурни производи、Решенија и услуги,Отворена соработка со еколошки партнери,Продолжете да создавате вредност за клиентите,Ослободете го безжичниот потенцијал。 【产品展现】 工业遥控器 点击查看 > > > >

Известување за одмор за време на пролетниот фестивал

January 21st, 2022|Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер|

Chengdu Xinhesheng Technology беше претставена на Изложбата за машински алат во Шангај во 2021 година

May 11th, 2021|новости за компанијата|

Објавено од админ、Објавено од админ。Објавено од админ。Објавено од админ、Објавено од админ、Објавено од админ、Објавено од админ、Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ。 Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ。Објавено од админ,Објавено од админ。 Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ、Објавено од админ、Објавено од админ。 Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ。 Објавено од админ,Објавено од админ,Објавено од админ、Објавено од админ,Објавено од админ,Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите,Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите。 Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите,Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите。Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите、Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите,Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите、Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите,Откако стручната публика и изложувачите на местото ќе имаат одредено разбирање за производите!

Леле-не знам што друго да кажам。Ова е најдобриот производ што некогаш сум го видел。Јас сум главен технички инженер на компанија од меѓународна групација,Овој производ ме изненади。

Маркетинг чудовишта, Претходен клиент

Најголемото чувство од тимот на Викс е:Обезбедете одлична техничка поддршка и совршена услуга по продажбата,Внимателно слушајте ги мислењата на корисниците,И продолжете да го подобрувате и подобрувате производот。

Стивен Кронин, CTO на меѓународно позната компанија CNC

Побрзајте и приклучете се во редовите на 10.000+ задоволни клиенти ширум светот!

Консултирајте се и купете сега!

Добредојдовте на Xinshen Technology

Core синтеза технологија е компанија за истражување и развој、произведуваат、Продажба како високо-технолошко претпријатие,Фокусирајте се на истражување за пренос на податоци и контрола на движење на безжични податоци,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Контролна картичка、Интегриран ЦПУ систем и други полиња。Им благодариме на сите сектори на општеството за нивната силна поддршка и несебична грижа,Им благодарам на вработените за напорната работа。

Официјални најнови вести на Твитер

Интеракција со информации

Пријавете се за најновите новости и новости。не се грижи,Ние нема да испратиме спам!