10-ти во месецот

Центар за производи

10-ти во месецот2020-09-09Т05:43:09+00:00

Индустриски далечински управувач

10-ти во месецот,10-ти во месецот,10-ти во месецот。

10-ти во месецот

Безжична електронска ракавка

10-ти во месецот,10-ти во месецот、10-ти во месецот,10-ти во месецот。

10-ти во месецот

Далечински управувач со ЦПУ

Програмабилен далечински управувач,Корисниците можат да реализираат безжична далечинска контрола на индустриски машини и опрема преку програмирање,Главно се користи во металургијата、бродоградба、пристаништето、Машински направен、Хемиската индустрија、изработка на хартија、Зграда итн.。

10-ти во месецот

Контролна картичка

10-ти во месецот、 10-ти во месецот、10-ти во месецот、10-ти во месецот。

10-ти во месецот

Интегриран ЦПУ систем

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер。

10-ти во месецот

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер:Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер、Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер、Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер。

10-ти во месецот

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер

Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер。Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер。Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер,Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер。

Донг Јонг, заменик секретар на округот Венџијанг, Ченгду, ја посети нашата компанија за специјална истрага за интелигентна и дигитална трансформација

4 јули, 2024|новости за компанијата|

2024Попладнето на 2 јули,Донг Јонг, заменик секретар на округот Венџијанг, Ченгду、Ју Мингхонг, генерален директор на компанијата Лиандонг Груп Сечуан、Директорот Жао Јанг од Комитетот за управување со медицинскиот град Ченгду、Џанг Jiejie и други ја посетија нашата компанија за специјална истрага за интелигентна дигитална трансформација и раководство за работа。Луо Гуофенг, претседател на нашата компанија, ја придружуваше посетата и направи релевантни извештаи за работата.。 Секретарот Донг најпрво имаше детално разбирање за историјата на развојот на производите на нашата компанија,Потоа влезе во првата линија на производство на производи,Дознајте повеќе за карактеристиките на нашите производи、Апликации во индустријата итн.,и даде насоки за работа。 Во оваа анкета,Секретарот Донг го потврди развојниот концепт на нашата компанија за интегрирање на информатичката технологија и напредното производство,Истакнувајќи ја важноста на интелигентниот CNC во идниот развој на индустријализацијата,Охрабрете ја нашата компанија да продолжи да се фокусира на технолошките надградби,Сеопфатно подобрување на дизајнот на претпријатијата、произведуваат、Процесот на зголемување на нивото на интелигенција во сите аспекти на управување и услуга,Забрзајте ја трансформацијата во дигитална。Во исто време, рече секретарот Донг,Окружниот комитет Венџијанг и окружната влада ќе продолжат да бидат посветени на изградбата и подобрувањето на деловното опкружување во областа,Обезбедете поддршка за развој на претпријатието,Постигнете победничка соработка помеѓу владата и претпријатијата,Промовирање на здрав и уреден развој на целата економија。

Летото свети силно и младоста цвета заедно|Основна синтетичка роденденска забава на вработен во вториот квартал

2 јули, 2024|новости за компанијата|

Летото цвета, младоста цвета топлиот аплауз на роденденските девојки.、Хумористичен вовед... Од првичната воздржаност до гласното смеење, конечно се претвори во звуци на благослови и добри очекувања Брендот старата компанија се потпира на културата Core Synthetic помина повеќе од десет години.

2024Годишно известување за одмор на фестивалот змејски брод

7-ми јуни, 2024|Интеграција на сите компоненти на CNC системот (дигитален контролер|

Концентрирајте ги нашите напори да уживаме во времето што минува заедно|Квартална роденденска забава за вработените во Ксинхехе

29 април, 2024|новости за компанијата|

Брзаните години ги свртеа новите прстени за раст, но беше сведок на топлината на домот.、Постои единство、Имајте пријателство、Имаат напори и топли моменти врежани во моето срце. Работиме заедно да се радуваме на минливото време да прослави среќен роденден На роденденската забава лидерите му подариле роденденска торта、На лице место беа подготвени и благослови со црвени пликови, интерактивни програми за изненадување и ритуалистичка сесија за правење желби.

„Младоста нема жалење и неограничена страст“|Жените цветаат на 8-ми март Денот на божицата

20 март, 2024|новости за компанијата|

Младоста нема жалење и неограничена страст во овој топол пролетен ден, Го воведовме тематскиот настан на 8-ми Март Фестивал - влечење јаже. Сите божици се обединија и работеа напорно за да го покажат извонредниот шарм на нашата компанија. Дојдете и погледнете го настанот! По свирежот на судијата, божиците на секој тим и придружните луѓе премолчено соработуваа за да се натпреваруваат жестоко со своите противници. Сцената беше исполнета со овации и овации. Лидерите на компанијата ги доделија наградите на победничките тимови и исто така ја изразија својата благодарност до сите Женскиот персонал изрази благослов за празниците и лично им подари црвени пликови на божиците. култура на тимска работа и споделување и победа-победа.Тука

добри вести|Xinhehe го освои високотехнолошкиот сертификат за претпријатие

13 март, 2024|новости за компанијата|

Технологијата го води развојот на претпријатијата, иновациите ѝ помагаат на економијата да порасне. На патот напред, нашата компанија секогаш се придржува до развојот на науката и технологијата и ја освои сертификацијата „High-tech Enterprise“. Технологијата Polycore постигнува нов живот Core Synthesis се придржуваше на овој развојен концепт уште од своето основање.Фокусирајќи се на истражување и развој на производи во областа на безжичниот пренос и контрола на движењето, компанијата досега има добиено повеќе од 19 национални патенти, софтверски авторски права и 5 сертификати како високотехнолошки претпријатие со силна техничка сила. Технологијата и иновациската сила на нашата компанија исто така добија официјална авторитативна сертификација (оваа слика) Прикажани само како историски резултати) Во иднина

Добредојдовте на Xinshen Technology

Core синтеза технологија е компанија за истражување и развој、произведуваат、Продажба како високо-технолошко претпријатие,Фокусирајте се на истражување за пренос на податоци и контрола на движење на безжични податоци,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Контролна картичка、Интегриран ЦПУ систем и други полиња。Им благодариме на сите сектори на општеството за нивната силна поддршка и несебична грижа,Им благодарам на вработените за напорната работа。

Официјални најнови вести на Твитер

Интеракција со информации

Пријавете се за најновите новости и новости。не се грижи,Ние нема да испратиме спам!