ЧПП за акционерите

Одговорени прашања на акционерите

ЧПП за акционерите2019-11-19Т08:49:41+00:00
Која е гаранцијата за квалитетот на производот?2019-11-19Т06:38:38+00:00

Да се ​​осигури безбедноста и сигурноста на производствениот процес,Имаме целосни оперативни процедури и оперативни процедури,Строго следете го процесот на производство,Производи и услуги целосно го поминаа меѓународниот сертификат за системот за квалитет ISO9001。

Како треба да се справам со услугата по продажбата?2019-11-19Т08:11:08+00:00

Можете да се јавите во Центарот за повици за услуги на клиентите Wixhc:0086-28-67877153или на официјалниот Фејсбук、Јавна сметка на WeChat、Операција за онлајн услуги на клиентите, итн за да се разбере целосниот процес по продажбата, можете да го следите процесот。

Кои се карактеристиките на безжичниот далечински управувач на технологијата за синтеза на јадрото?2019-11-19Т07:40:04+00:00

1. Безжичен пренос на податоци користејќи фреквентен опсег од 433 MHZ ISM。
2. Автоматско скокање на фреквенција како блутут,Обезбедете стабилен и сигурен пренос на податоци。
3. GFSK кодирање.Во споредба со IR далечинскиот управувач,Далечинското работење е далеку,нема насока,Силна пенетрациона способност! ниска битна стапка на грешка,Безбеден и сигурен。
4. Едноставен за употреба,Контролата е навремена Корисникот не треба да ја контролира работата до оперативниот панел,Со далечинскиот управувач можете слободно да контролирате покрај машината,Навремено справувајте се со итни случаи при обработката Корисниците кои работат не треба да разберат премногу функции на CNC системот,Можете да го контролирате машинскиот алат со далечинскиот управувач。
5. Зголемена флексибилност во користењето на контролниот систем,Проширен интерфејс за внесување на корисникот。
6. Со функцијата за секундарен развој на DLL Различни CNC системи за обработка треба само да поврзат DLL,функционира како далечински управувач。

Кој е тимот и персоналот за истражување и развој на компанијата?2019-11-19Т06:45:23+00:00

Силен тим за истражување и развој и богато искуство за истражување и развој - Wixhc има силен тим за истражување и развој,Членовите на тимот имаат д-р.、Агрегирајте ја водечката светска патентирана технологија во областа на CNC,Агрегирајте ја водечката светска патентирана технологија во областа на CNC、Акумулирано богато искуство во истражување и развој и дизајн во CNC контрола на движење и други области。Совршена услуга по продажбата и тим за техничка поддршка - професионалните технички инженери ќе одговорат на клиентите навремено откако ќе добијат повици од клиенти и други повратни информации или ќе брзаат на локацијата на клиентите за да имплементираат решенија за клиентите。

Ја почитуваме индивидуалноста на членовите на нашиот тим,Вреднување на различните идеи на членовите,Ослободете го потенцијалот на вработените,Навистина ангажирајте го секој член во тимската работа,споделување на ризик,споделување на придобивките,соработуваат,Завршете цели за тимска работа。Со нашиот „професионалец、фокус、Концентрат“ корпоративна филозофија,Разумна распределба на луѓе、фискална、Материјални ресурси за целосно мобилизирање на ентузијазмот и креативноста на членовите на тимот,Ослободете ја тимската мудрост、Силата на членот до крајност,Ефекти на скала што предизвикуваат максимално геометриско множење。

Колку трае гарантниот период на производите на Xinshen?2019-11-19Т08:25:24+00:00

Од денот кога ќе го купите производот за основна синтеза,Уживајте во гарантираната услуга по продажбата од 1 година,Но, треба да ги следите следниве принципи:
1. Може да ја покаже важечката картичка за гаранција на компанијата。
2. Производот не беше расклопен сам по себе,Поправка,Поставете,Ознаката КК е недопрена。
3. Производот се користи во нормални услови,Проблем со квалитетот。

Кои се аспектите на пост-продажната услуга?2019-11-19Т08:16:44+00:00

Услугата по продажбата има 15 дена проблеми со квалитетот, безусловна услуга за замена、12Бесплатен сервис за одржување во гарантен рок од еден месец、Консултантска услуга за купување производи на компанијата и центар за повици за услуги на клиентите за интимна услуга и консултантска услуга за технички проблеми。

Кои се предностите на безжичниот далечински управувач Wixhc?2019-11-19Т07:44:40+00:00

Зошто ви е потребен синтетички безжичен далечински управувач Wixhc Core? Или кои се придобивките од користењето безжичен далечински управувач Wixhc?
1. Може да го земе рачното тркало со жица за рачно движење и тестирање на машинскиот алат。
2. Доаѓа со LCD дисплеј во реално време,Можете да го знаете моменталниот статус на обработка и позицијата на координацијата од екранот。
3. тоа е безжичен,поудобно за употреба。
4. Има десетици клучни влезови,можете да поедноставите、Откажете или проширете го влезот на операциониот панел MDI。
5. Далечинскиот управувач може да го олесни и поудобно користењето на CNC системот за обработка。

Деловниот опсег на Core Synthetic Technology2019-11-19Т06:22:05+00:00

Core синтеза технологија е компанија за истражување и развој、произведуваат、Профил на компанијата,Профил на компанијата,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Контролна картичка、Интегриран ЦПУ систем и други полиња。

Ние сме во индустријата за машински CNC、Дрвоста、Камен、метал、Стаклото и другите преработувачки индустрии им овозможуваат на клиентите основна технолошка конкурентност、ниска цена、високи перформанси、Безбедни и сигурни производи、Решенија и услуги,Отворена соработка со еколошки партнери,Продолжете да создавате вредност за клиентите,Ослободете го безжичниот потенцијал,Профил на компанијата,Стимулирајте ги организациските иновации。

Дали може да се прилагоди изгледот на производот?2019-11-19Т07:12:19+00:00

Најголем дел од производите на нашата компанија аплицирале и добиле патентна заштита на изгледот на Државниот завод за интелектуална сопственост,Единствени на пазарот,ексклузивен изглед,Совршена ергономија。

во исто време,Можеме да прилагодиме според клиентите,да ги задоволат нивните различни потреби。Не само изгледот може да се прилагоди,Функциите на производот исто така може да се прилагодат според потребите на клиентите。

Како да дадете повратни информации за проблемите со квалитетот на производот?2019-11-19Т07:00:00+00:00

Со цел да го подобриме квалитетот на нашите производи и брзо да одговориме на проблемите со квалитетот пријавени од клиентите,Компанијата има целосен механизам за повратни информации и следење за проблемите со квалитетот на клиентите。Клиентите можат да контактираат со продажниот персонал доколку имаат проблеми со квалитетот、Оддел за услуги по продажбата、Техничка поддршка,Нашиот сервисен персонал ви обезбедува професионални услуги。Можете исто така да го контактирате центарот за повици за услуги на клиентите со основна синтетичка технологија:0086-28-67877153。

Компанијата воспостави информации за квалитетот на производот и систем за повратни информации за квалитетни информации,Научно управување со производите низ системот ,Прецизно сфатете го статусот на квалитетот на производите ,Анализирајте ги промените во квалитетот на производот ,Спроведување на затворена контрола на квалитетот на производот ,Гарантира совршена состојба на производот ,Подобрете го квалитетот на производот и работниот век, итн.。

Што треба да направам ако истече гарантниот период?2019-11-19Т08:29:25+00:00

Проблем со квалитетот,Не е покриено со гаранција;Но, може да се поправи за плаќање:
1. Не може да се покаже важечката гарантна картичка на нашата компанија。
2. Грешки предизвикани од човечки фактори,Оштетување на производот。
3. Расклопите сами,Поправка,Штета предизвикана од модифицирани производи。
4. Го надмина ефективниот гарантен рок。

Дали поправката може да заврши во одредено време?2019-11-19Т08:37:32+00:00

Извини,Бидејќи процесот на услуга по продажбата е за сите региони во светот,Релативниот процес на одржување и врските за проверка и тестирање се повеќе,под нормални околности,Ветуваме дека поправката ќе заврши во рок од 3 работни дена од почетокот на пресметката на делот за поправка до одделот за услуги по продажба.,Ви благодариме за разбирањето。Ако вашите делови за поправка се итни,Може да се координира и со повратни информации од нашиот оддел за услуги за одржување по продажбата。

Дали се достапни постпродажни услуги за време на викендите и празниците?2019-11-19Т08:22:24+00:00

Обезбедете 7 * 24 часа професионални услуги。Совршена услуга по продажбата и тим за техничка поддршка - професионалните технички инженери ќе одговорат на клиентите навремено откако ќе добијат повици од клиенти и други повратни информации или ќе брзаат на локацијата на клиентите за да имплементираат решенија за клиентите。

Безжичниот далечински управувач користи безжична врска,Дали ќе има нестабилност?2019-11-19Т07:54:21+00:00

нема нестабилност;Пречки со безжично поврзување,Нема да предизвика машинската алатка да продолжи да се движи,Нема да предизвика ненормално работење на машинскиот алат。 Машинските алати првично се индустриска обработка,производ со висока прецизност,Кога го менуваме жиченото рачно тркало во режим на безжичен пренос,Нашите инженери веќе ја разгледаа нестабилната сигурност на безжичната мрежа;Го положуваме нашиот патентиран протокол за интелигентен безжичен пренос,Обезбедете стабилен и сигурен безжичен пренос,Гарантирано без загуба на податоци,дури и изгубени податоци,Нема да има погрешни дејства на машинската алатка,дури и продолжи да трча。

Нашиот безжичен пренос обезбедува стабилност и доверливост на преносот на податоци,во рамките на нормалното растојание за комуникација,податоците нема да бидат изгубени。Како се прави ова?
1.Методот на реемитување на податоци обезбедува стабилност и веродостојност на податоците。
2.скокање на фреквенцијата,Може ефикасно да избегне мешање,Обезбедете стабилност и сигурност на податоците 。

Кои се предностите на Wixhc2024-01-29Т02:00:41+00:00

Технологијата Xinyi се фокусира на безжичен пренос и контрола на движењето со ЦПУ повеќе од 20 години,Акумулира повеќе од 40 земји низ целиот свет、150Каде да ги најдете услугите и производите на Wixhc、Каде да ги најдете услугите и производите на Wixhc。Нашите професионални технички способности и искусен тим за истражување и развој,Тоа е гаранција за обезбедување на најсоодветните решенија и производи за потребите на вашиот CNC систем за нумеричка контрола。

до сега,Компанијата има добиено вкупно 19 патенти овластени од Државниот завод за патенти и интелектуална сопственост,Каде да ги најдете услугите и производите на Wixhc。Каде да ги најдете услугите и производите на Wixhc,Знаењето од индустријата и аналитичките предности дополнително ќе ги зајакнат и забрзаат активностите на Xinyi на полето на CNC во кое е добар。

Добредојдовте на Xinshen Technology

Core синтеза технологија е компанија за истражување и развој、произведуваат、Продажба како високо-технолошко претпријатие,Фокусирајте се на истражување за пренос на податоци и контрола на движење на безжични податоци,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Контролна картичка、Интегриран ЦПУ систем и други полиња。Им благодариме на сите сектори на општеството за нивната силна поддршка и несебична грижа,Им благодарам на вработените за напорната работа。

Официјални најнови вести на Твитер

Интеракција со информации

Пријавете се за најновите новости и новости。не се грижи,Ние нема да испратиме спам!