Од своето основање, Chengdu Xinsynthetics Co., Ltd.
Секогаш прво одржувајте го квалитетот
Да го поставиме индустрискиот репер како наша одговорност
Посветен на квалитетен менаџмент
И на 14 ноември победи на
Сертификација на системот за управување со квалитет ISO9001
Нивото на управување со квалитетот достигна ново ниво

Успешно го помина сертификатот за системот за управување со квалитет ISO9001
Тоа е доказ за одличниот квалитет на нашите производи
Тоа е почетна точка на новото патување на компанијата
во иднина
Ние дополнително ќе ја оптимизираме деловната стратегија за управување со квалитетот
ориентирани кон квалитетот、сервис прво
Продолжете да се фокусирате на полето на безжичен пренос на податоци и контрола на движењето
Извезувајте висококвалитетни производи во индустријата за CNC системи
Рака под рака со клиентите за да го освоиме пазарот

【Постигнување на основни синтетички производи】
Приказ на производот,Фокусирајте се на истражување за пренос на податоци и контрола на движење на безжични податоци,Посветено на индустриски далечински управувач、Безжична електронска ракавка、Далечински управувач со ЦПУ、Картичка за контрола на движење и други полиња。до сега:
*Компанијата има патенти за изум на производи、Вкупно 13 патенти за технологија за корисни модели и патенти за изглед;
*5 софтверски авторски права;
*Компанија безжична електронска серија на рачни тркала,Серија на контролни картички,Сите поминаа CE сертификат;
*Компанијата има безжична електронска серија на рачни тркала,Програмабилна серија на далечински управувач,Серија далечински управувач за заварување,Има повеќе од 100 производи во серијата картички за контрола на движење。

Менаџер Хуанг 13981702639 операција
Официјалната продавница на Taobao кликнете за да влезете
1688Официјалната продавница на Taobao кликнете за да влезете
Aibuy официјална продавница кликнете за да влезете
Douyin сметка:wixhc

Менаџер Хуанг 13981702639 операција
Менаџер Хуанг 13981702639 операција
7*24Менаџер Хуанг 13981702639 операција +86-28-67877153

【Консултации и купување на производи】
Јужен регион: Менаџерот Ву 15308054886 Операција:29115438
Јужна Кина:Жеџијанг、Хубеи、Шангај、Џиангсу、Тибет、Сечуан、Јунан、чонгкинг、Гуижоу、Гуангкси、Гуангдонг、Хаинан、Тајван、Фуџијан、Џиангкси、Хунан。

Северен регион:Менаџерот Је 13980997486 Операција:2196979320
Северна Кина:Хебеј、Тијанџин、Пекинг、Лиаонинг、Џилин、Хејлонгџијанг、Шандонг、Хенан、Анхуи、Ксинџијанг、Кингхаи、Гансу、Нингксија、Шанкси、Шанкси、Внатрешна Монголија。

【Техничка поддршка и услуга】
8:00Менаџер Хуанг 13981702639 операција:00Менаџер Хуанг 13981702639 операција。