Teknologjia drejton të ardhmen inteligjente
Departamenti i Teknologjisë së rrotave të dorës elektronike të sintezës bërthamore me valë
Hyrja në "Tetëmbëdhjetë Arhatët" e industrisë së veglave të makinerive të Kinës——
Chongqing Machine Tool (Group) Co., Ltd.
Nisni trajnimin e produktit për rrotat elektronike me valë dhe telekomandat industriale

Makineri Chongqing (Grupi)

Veglat e makinerive Chongqing mbulojnë veglat e makinerive të përpunimit të ingranazheve、Prodhim i zgjuar、
Torno dhe qendra përpunimi、Mjete komplekse dhe fusha të tjera
Është një ndërmarrje lider në industrinë e mjeteve të makinerisë së ingranazheve të Kinës.

Pamje të vërteta të fabrikës Chongqing Machine Tool (Group).

Ky trajnim produkti mbulon rrotat elektronike të dorës me valë sintetike bazë、
Funksionet dhe aplikimet e telekomandave industriale me valë
Nëpërmjet trajnimit dhe shkëmbimit
Konsumatorët kanë një kuptim më të thellë të produktit
dhe kryen testimin e produktit në vend

Trajnim në vend

E testuar teknikisht
Telekomanda industriale me valë Xinsynthetic mund të përshtatet me mjete të ndryshme makinerish të klientëve
Përfshin platformën e dedikuar vertikale、Inverter hidroenergjetik、Platforma e dridhjeve、Makinë me ingranazhe etj.

Platformë e veçantë vertikale
Makinë tornuese për konvertimin e hidrocentralit
Platforma e dridhjeve
makinë bluarëse ingranazhesh
Ky aktivitet trajnimi i produkteve të veglave të makinës Chongqing ishte një sukses i plotë!
ndalesa e radhës,
Shihemi se shpejti!