Produkte të serisë së kartave të kontrollit të lëvizjes

Një shumëllojshmëri ndërfaqesh janë në dispozicion (USB、Ethernet、PCIE etj.) kartela e kontrollit të lëvizjes

Karakteristikat e produktit:Seria e kartave të kontrollit të lëvizjes ndahet në:Versioni dytësor i zhvillimit dhe Mach3、4Botim special,Mbështet deri në 6 akse,Mbështet kodet standarde G。

Mjedisi i përdorimit të produktit:Mjedisi i sistemit Windows (Winxp、Win7、Win10, etj.)。

Industria e aplikimit të produkteve:aplikuar për manipuluesit、Makinë për gdhendje CNC、Torno CNC、Makine CNC mulliri、Linja e prodhimit të automatizimit industrial etj.。

Karakteristikat kryesore të produktit

0Pc

mbështetje maksimale

porta hyrëse

0Pc

mbështetje maksimale

porta e daljes

0boshti

impuls diferencial

kontroll sportiv

0rrugë

Kodifikues

të dhëna mbështetëse

Karakteristikat kryesore të kartës së kontrollit të lëvizjes

1、USB në dispozicion、Ethernet、Ndërfaqe të tilla si PCIE。
2、E aplikueshme për mjedisin operativ Windows。
3、Mbështet deri në 24 porte hyrëse。
4、Mbështetje maksimale 16 kontroll porte dalëse。
5、hyjnë、Të gjitha portat e daljes janë të izoluara,Aftësi e fortë anti-ndërhyrje。
6、Di të mbështesë kontrollin e lëvizjes me 6 boshte,Dalje e izoluar e pulsit diferencial。
7、1Prodhimi analog,Mbështet kontrollin e shpejtësisë analoge të gishtit të konvertuesit të frekuencës。
8、Mbështet hyrjen e koduesit me 4 kanale,Zbatoni kontrollin e reagimeve。
9、Miratoni dizajnin industrial kundër bllokimit,Produkti është i qëndrueshëm dhe i besueshëm。

Industria e aplikimit të kartës së kontrollit të lëvizjes

0%

Makinë për gdhendje CNC

industrisë

0%

Torno CNC

industrisë

0%

Makine CNC mulliri

industrisë

0%

Linja e prodhimit të automatizimit industrial

industrisë

Paraqitja e Serisë së Kontrollit të Lëvizjes

Versioni dytësor i zhvillimit:Siguroni bibliotekën dinamike dll dhe softuerin e aplikacionit të përdoruesit nën mjedisin e sistemit Windows (programi DEMO i aplikacionit të kartës së kontrollit VC dhe VB),Përdoruesit mund të zhvillohen dytësor,Realizoni funksionimin e kartës së kontrollit të lëvizjes,Zbatohet në veglat e makinerive CNC、Linja e prodhimit të automatizimit industrial、manipulues etj.。

Mach3、Mach4 botim special:Mach3、Mach4 është një softuer i kontrollit të lëvizjes i krijuar dhe zhvilluar nga kompania e famshme amerikane ArtSoft.,Mund të futet në sistemin tuaj pas 2 herë zhvillimi,Mund të futet në sistemin tuaj pas 2 herë zhvillimi,Përdoret gjerësisht në veglat e makinerive CNC、Makine CNC mulliri、Makinë prerëse CNC。Mach3、Versioni special i kartës së kontrollit të lëvizjes Mach4 dhe softueri i kontrollit përputhen në mënyrë të përkryer。

Ajo që ne bëjmë është të nxisim biznesin tuaj!

e specializuar、fokusi、koncentrohen

Dyqani Zyrtar Wixhc