Gjithçka fillon nga nevojat tuaja

Gjithçka që bëjmë është që të krijojmë vazhdimisht vlerë më të madhe për ju,dorë për dore,Zhvilloni së bashku。

Ne jemi të pranishëm në më shumë se 40 vende të botës、150Aplikacione tipike të grumbulluara në industri të shumta dhe dhjetëra mijëra klientë。Ne bazojmë në nevojat aktuale të klientëve dhe në komentet e aplikacionit,Optimizoni dhe përmirësoni vazhdimisht produktet,për të përmbushur nevojat tuaja。Ne mund të personalizojmë zgjidhjet dhe produktet sipas nevojave tuaja。

Ne marrim modelin e krijimit të vlerës si bazë,Krijoni më shumë vlerë për klientët si qëllim,përvojën e klientit、cilësinë e shërbimit、Krijimi i vlerës si matës i cilësisë së produktit。Duke ofruar zgjidhje të integruara CNC,Vlera e shtuar e shërbimit të përmirësuar,Zgjeroni zonat e shërbimit,Përmirësoni statusin e markës së korporatës,Krijoni vlerën maksimale për klientët。

Personalizimi i kërkesës së klientit

Fokusi ndaj klientit – Shërbimi ndaj klientëve është themeli i biznesit kryesor të sintezës,Kërkesa e klientit është burimi ynë i fuqisë。Ofroni shërbim efektiv për klientët,Është matësi për drejtimin dhe vlerësimin e vlerës së punës sonë,Ne mund të personalizojmë produkte të përshtatshme sipas nevojave aktuale të klientëve në industri。

Shfletoni detajet

Teknologji bazë e patentuar

Kompania ka marrë gjithsej 19 patenta kombëtare,Disa patenta janë në pritje。teknologji e patentuar,Njohuritë e industrisë dhe avantazhet analitike do të forcojnë dhe përshpejtojnë më tej aktivitetet e Xinyi në fushën CNC në të cilën është e mirë.。

Shfletoni detajet

Fabrika e prodhimit cilësor

Ne kemi një fabrikë prodhimi me standarde moderne、Laboratori K&Zh、Zona e punës së prodhimit。Objektet e plota mbështetëse,Konfiguro efikasitetin e prodhimit të ERP dhe sistemin e kontrollit të cilësisë,Prezantimi në kohë reale i shkallës së kalimit të vendit të prodhimit dhe efikasitetit të prodhimit,Arritni kontrollin automatik dhe menaxhimin vizual。

Shfletoni detajet

Sistemi Ndërkombëtar i Cilësisë

Krijoni një sistem të përsosur të menaxhimit të cilësisë,Kaluar plotësisht certifikimin ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO9001。Keni inxhinierë profesionistë të cilësisë、Një ekip i fortë për sigurimin e cilësisë i përbërë nga teknikë dhe inspektorë të cilësisë,Përdorni pajisje të avancuara testimi dhe metoda të testimit shkencor,Kontroll i rreptë i cilësisë së produkteve。

Shfletoni detajet

Fryma e mjeshtrit tre-specialist

Ne mbështesim "profesionistin、koncentrohen、Focus" filozofia e korporatës,Përmbledh teknologjinë kryesore të patentuar në botë në fushën e CNC,Nëpërmjet shkëmbimeve teknike dhe bashkëpunimit me kompani të njohura botërore,Shërbimi i kujdesshëm krijon vlerë më të madhe për klientët。Ndjenjat e zejtarit,Të gjitha për konceptin e shërbimit ndaj klientit,Faleminderit klientë。

Shfletoni detajet

zgjidhni problemin tuaj

Ekipi i fortë R&D dhe përvojë e pasur R&D,Të gjithë anëtarët e ekipit të teknologjisë së sintezës bazë Wixhc kanë doktoraturë.、diplomë master,dhe transmetimit pa tela、Përvojë e pasur e akumuluar në R&D dhe dizajn në kontrollin e lëvizjes CNC dhe fusha të tjera。Ekipi i përsosur i shërbimit pas shitjes dhe i mbështetjes teknike。

Shfletoni detajet

Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu mund të sigurojë telekomandë për gamën e plotë të produkteve Mach3.

Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu mund të sigurojë telekomandë për gamën e plotë të produkteve Mach3.

Mësoni më shumë rreth nesh

FAQ për biznesin