Kultura e Korporatës së Teknologjisë Sintetike Core

Me "profesionistin" tonë、fokusi、Përqendrohuni" filozofia e korporatës,Shpërndarja e arsyeshme e njerëzve、fiskale、Burimet materiale për të mobilizuar plotësisht entuziazmin dhe kreativitetin e anëtarëve të ekipit,Lëshoni mençurinë e ekipit、Forca e anëtarit në ekstrem,Efektet e shkallës që nxisin shumëzimin maksimal gjeometrik。

"njerëz"–Stili i stafit

Core Synthetic Technology i përmbahet frymës së sipërmarrjes së orientuar nga njerëzit,Kryerja e aktiviteteve të ndryshme kulturore dhe sportive në kohën e lirë,Siguroni një skenë për punonjësit që të shfaqin talentet dhe aftësitë e tyre,Demonstroni plotësisht pikëpamjen e mirë mendore dhe cilësinë gjithëpërfshirëse të njerëzve Xincheng。Vazhdoni të ndërtoni kulturën e korporatës,Përmirësoni kohezionin e ekipit,Rritni kënaqësinë e punonjësve dhe ndjenjën e përkatësisë,Motivoni dhe motivoni punonjësit。

bashkohu me ekipin tonë

"Objekt"–kualiteti i produktit

Industria kryesore e mjeteve të makinerisë CNC të teknologjisë së sintezës së bërthamës Wixhc、Njoftime、Guri、metali、Industritë e qelqit dhe të tjera përpunuese etj.,Siguroni telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Pesë fusha të produkteve duke përfshirë sistemin e integruar CNC。Përdorni kulturën e korporatës për të përmirësuar cilësinë e produktit,Çdo detaj i produktit vazhdon të përmirësohet,Plotësoni plotësisht nevojat e klientëve me cilësi të përsosur。Ndjenjat e zejtarit,Të gjitha për konceptin e shërbimit ndaj klientit。

qendër tregtare online

"fiskale"–vlerë thelbësore

Ne mbështesim "profesionistin、koncentrohen、Focus" filozofia e korporatës,Teknologjia kryesore kryesore në botë e patentuar në fushën e transmetimit të grumbulluar pa tel dhe kontrollit të lëvizjes CNC,Nëpërmjet shkëmbimeve teknike dhe bashkëpunimit me kompani të njohura botërore,Klientët e arritjeve marrin më shumë përfitime në bashkëpunimin afatgjatë me ne,Ndihmoni punonjësit të arrijnë rezultate më të mëdha në punën e tyre të vështirë。

e specializuar

Ne përpiqemi për përsosmëri,Cilësia vjen nga profesionisti,Profesionalizmi krijon përsosmëri。Më shumë se 20 vjet prodhim, shitje dhe kërkime në industrinë CNC,Ka mbi 20 teknologji thelbësore të patentuara,Keni një rrjet të integruar global marketingu,Ofroni shërbim profesional 7*24 orë。

deri me tani,Kompania ka marrë më shumë se 20 patenta shpikjeje dhe patenta të shërbimeve të autorizuara nga Zyra Shtetërore e Patentave dhe Pronësisë Intelektuale,Disa patenta janë në pritje。teknologji e patentuar,Njohuritë e industrisë dhe avantazhet analitike do të forcojnë dhe përshpejtojnë më tej aktivitetet e Xinyi në fushën CNC në të cilën është e mirë.。

fokusi

Ne inovojmë në mënyrë efikase,Profesionistja vjen nga fokusi,Përqendrohuni në inovacionin。Përqendrohuni në transmetimin me valë dhe kontrollin e lëvizjes për 20 vjet,Produktet shiten në më shumë se 40 vende të botës。Përqendrohuni në cilësinë e produktit dhe ofroni klientëve shërbim të përsosur。

Teknologjia Xinyi është fokusuar në transmetimin me valë dhe kontrollin e lëvizjes CNC për më shumë se 20 vjet,Akumuloni më shumë se 40 vende në mbarë botën、150industri të shumta、Aplikime tipike të dhjetëra mijëra klientëve。Aftësitë tona profesionale teknike dhe ekipi me përvojë të R&D,Është garancia për të ofruar zgjidhjet dhe produktet më të përshtatshme për nevojat e sistemit tuaj të kontrollit numerik CNC。

koncentrohen

Shpirti ynë artizanal,Përqendrohuni në një gjë deri në ekstrem。Teknologjia kryesore kryesore në botë e patentuar në fushën e transmetimit të grumbulluar pa tel dhe kontrollit të lëvizjes CNC,Nëpërmjet shkëmbimeve teknike dhe bashkëpunimit me kompani të njohura botërore,Arritni vlerë më të madhe për klientët。

Industria kryesore e mjeteve të makinerisë CNC të teknologjisë së sintezës së bërthamës Wixhc、Njoftime、Guri、metali、Industritë e qelqit dhe të tjera përpunuese etj.,Siguroni telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Pesë fusha të produkteve duke përfshirë sistemin e integruar CNC。cilësi të besueshme,Specifikime të plota,Çmim i arsyeshëm,Çdo detaj i produktit vazhdon të përmirësohet,Përpiquni për përsosmëri。

Tiparet kryesore të ekipit të teknologjisë sintetike

Ne respektojmë individualitetin e anëtarëve të ekipit tonë,Vlerësimi i ideve të ndryshme të anëtarëve,Çlironi potencialin e punonjësve,Angazhoni vërtet çdo anëtar në punën ekipore,ndarjen e rrezikut,ndarjen e përfitimeve,bashkëpunojnë,Plotësoni qëllimet e punës ekipore。

  • të orientuar nga njerëzit

  • Integriteti i pari

  • Harmonia

  • vlerësim reciprok

  • Komunikoni me zemër

  • ndarjen e rrezikut

  • ndarjen e përfitimeve

  • vlerë thelbësore

  • me një qëllim të qartë

  • Unitet dhe punë e palodhur

Bleni produkte të markës Wixhc

qendër tregtare online

Mësoni më shumë rreth nesh

FAQ për ndërmarrjet