Ekipi ynë menaxhues është këtu për t'ju shërbyer!

Ekipi i fortë R&D dhe përvojë e pasur R&D:Core Synthetic Technology është një risi e vazhdueshme,me në qendër klientin,Kompani teknologjike e orientuar drejt tregut。Wixhc Core Synthesis Technology ka një ekip të fortë R&D,Anëtarët e ekipit kanë Ph.D.、diplomë master,dhe transmetimit pa tela、Përvojë e pasur e akumuluar në R&D dhe dizajn në kontrollin e lëvizjes CNC dhe fusha të tjera。Ekipi i përsosur i shërbimit pas shitjes dhe i mbështetjes teknike:Inxhinierët teknikë profesionistë do t'u përgjigjen klientëve në kohën e duhur pas marrjes së telefonatave të klientëve dhe reagimeve të tjera, ose do të nxitojnë në faqen e klientit për të zbatuar zgjidhje për klientët。

Luo Gong
Luo GongCEO
Jiang Gong
Jiang GongShefi i Teknologjisë
Zonja Yang
Zonja YangCFO
Zonja Wu
Zonja Wu1 menaxher shitjesh
Zonja Huang
Zonja HuangMenaxher i shitjeve 2
Z. Ye
Z. YeMenaxher i shitjeve 3
Huang Minda
Huang MindaDrejtues i Departamentit të Tregtisë së Jashtme 1
Çfarë Alex
Çfarë AlexMenaxher i Departamentit të Tregtisë së Jashtme 2

Ejani bashkohuni në radhët e 10,000+ klientëve të kënaqur në mbarë botën!

Pyesni dhe blini tani!