FAQ për aksionarët

Përgjigjet e pyetjeve të aksionarëve

FAQ për aksionarët2019-11-19T08:49:41+00:00
产品质量有何保障?2019-11-19T06:38:38+00:00

Për të siguruar cilësinë e sigurt dhe të besueshme të procesit të prodhimit,Ne kemi procedura të përsosura funksionimi dhe procedura operative,Ndiqni rreptësisht procesin e prodhimit,Produktet dhe shërbimet kanë kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO9001。

我应该如何办理售后服务呢?2019-11-19T08:11:08+00:00

可以致电Wixhc芯合成科技客户服务呼叫中心:0086-28-67877153ose Facebooku zyrtar、微信公众号QQ在线客服等了解完整售后流程即可按流程办理

芯合成科技无线遥控器有什么特点?2019-11-19T07:40:04+00:00

1. 采用433MHZ ISM频带进行无线数据传输
2. 像蓝牙一样的自动跳频,确保数据传输的稳定可靠
3. GFSK编码.与红外遥控器相比,遥控操作的距离远无方向性穿透能力强!误码率低,I sigurt dhe i besueshëm。
4. 操作使用简单,控制及时.用户不用在操作面板的旁边进行控制操作了,你可以拿着遥控器在机床的旁边自由地控制,及时地处理加工中的紧急情况.操作的用户也不用了解CNC系统太多的功能,拿着遥控器就可以控制机床加工了
5. 增加了控制系统使用的灵活性,扩展了用户输入的接口
6. 具有DLL二次开发功能.不同的CNC加工系统只要连接DLL,就可以具有遥控器的功能

Cili është ekipi dhe personeli i R&D i kompanisë?2019-11-19T06:45:23+00:00

Ekipi i fortë R&D dhe përvojë e pasur R&D – Wixhc ka një ekip të fortë R&D,Anëtarët e ekipit kanë Ph.D.、diplomë master,dhe transmetimit pa tela、Përvojë e pasur e akumuluar në R&D dhe dizajn në kontrollin e lëvizjes CNC dhe fusha të tjera。Ekipi i përsosur i shërbimit pas shitjes dhe i mbështetjes teknike - inxhinierët teknikë profesionistë do t'u përgjigjen klientëve në kohën e duhur pasi të marrin thirrjet e klientëve dhe reagime të tjera, ose të nxitojnë në faqen e klientit për të zbatuar zgjidhje për klientët。

Ne respektojmë individualitetin e anëtarëve të ekipit tonë,Vlerësimi i ideve të ndryshme të anëtarëve,Çlironi potencialin e punonjësve,Angazhoni vërtet çdo anëtar në punën ekipore,ndarjen e rrezikut,ndarjen e përfitimeve,bashkëpunojnë,Plotësoni qëllimet e punës ekipore。Me "profesionistin" tonë、fokusi、Përqendrohuni" filozofia e korporatës,Shpërndarja e arsyeshme e njerëzve、fiskale、Burimet materiale për të mobilizuar plotësisht entuziazmin dhe kreativitetin e anëtarëve të ekipit,Lëshoni mençurinë e ekipit、Forca e anëtarit në ekstrem,Efektet e shkallës që nxisin shumëzimin maksimal gjeometrik。

Sa zgjat periudha e garancisë së produkteve Core Synthesis Technology?2019-11-19T08:25:24+00:00

Nga dita kur blini produkte të sintezës bazë,Shijoni 1 vit garanci dhe shërbim pas shitjes,Por parimet e mëposhtme duhet të ndiqen:
1. Mund të tregojë kartën e vlefshme të garancisë së kompanisë。
2. Produkti nuk është çmontuar vetë,riparimin,rregulloj,Shenja QC e paprekur。
3. Produkti përdoret në kushte normale,problemi i cilësisë。

售后服务包含有哪些方面?2019-11-19T08:16:44+00:00

售后服务有15天质量问题无条件换新服务、12个月保修期内免费维修服务公司产品购买咨询服务以及客户服务呼叫中心贴心服务及技术问题咨询服务

Cilat janë avantazhet e telekomandës Wixhc me valë?2019-11-19T07:44:40+00:00

Pse keni nevojë për një telekomandë sintetike Wixhc Core? Ose cilat janë përfitimet e përdorimit të një telekomandë Wixhc?
1. Mund të marrë rrotën e dorës me tel për lëvizjen manuale dhe testimin e veglës së makinës。
2. Ajo vjen me një ekran LCD në kohë reale,Ju mund të dini statusin aktual të përpunimit dhe pozicionin e koordinimit nga ekrani。
3. është wireless,më i përshtatshëm për t'u përdorur。
4. Ka dhjetëra hyrje kyçe,ju mund të thjeshtoni、Anuloni ose zgjeroni hyrjen në panelin e operatorit MDI。
5. Telekomanda mund ta bëjë përdorimin e sistemit të përpunimit CNC më të lehtë dhe më të përshtatshëm。

Shtrirja e biznesit të Teknologjisë së Sintezës Core2019-11-19T06:22:05+00:00

Core Synthesis Technology është një kompani kërkimore dhe zhvillimore、prodhojnë、Një ndërmarrje moderne e teknologjisë së lartë që integron shitjet,Përqendrohuni në transmetimin e të dhënave me valë dhe kontrollin e lëvizjes CNC për më shumë se 20 vjet,Angazhuar në telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Sistemi i integruar CNC dhe fusha të tjera。

Ne jemi në industrinë e mjeteve CNC、Njoftime、Guri、metali、Qelqi dhe industritë e tjera të përpunimit u ofrojnë klientëve konkurrencën kryesore të teknologjisë、çmim i ulët、performancë e lartë、Produkte të sigurta dhe të besueshme、Zgjidhjet dhe shërbimet,Bashkëpunim i hapur me partnerë ekologjikë,Vazhdoni të krijoni vlerë për klientët,Çlironi potencialin pa tel,Pasuroni jetën e ndërtimit të ekipit,Stimuloni inovacionin organizativ。

A mund të personalizohet pamja e produktit?2019-11-19T07:12:19+00:00

Shumica e produkteve tona kanë aplikuar dhe kanë marrë mbrojtjen e patentës së pamjes së Zyrës Shtetërore të Pronësisë Intelektuale,unike ne treg,pamje ekskluzive,ergonomi perfekte。

në të njëjtën kohë,Ne mund të personalizojmë sipas klientit,plotësojnë nevojat e tyre të ndryshme。Jo vetëm pamja mund të personalizohet,Funksionet e produktit gjithashtu mund të personalizohen sipas nevojave të klientit。

Si të jepni komente për problemet e cilësisë së produktit?2019-11-19T07:00:00+00:00

Për të përmirësuar cilësinë e produkteve tona dhe për t'iu përgjigjur shpejt problemeve të cilësisë nga reagimet e klientëve,Kompania ka një mekanizëm të plotë të reagimit dhe ndjekjes së problemeve të cilësisë së klientit。Nëse klientët kanë ndonjë problem cilësor, ata mund të kontaktojnë personelin e shitjeve、Departamenti i shërbimit pas shitjes、Mbeshtetje teknike,Personeli ynë i shërbimit ju ofron shërbime profesionale。Ju gjithashtu mund të kontaktoni Qendrën e Thirrjeve të Shërbimit të Klientit të Core Synthesis Technology:0086-28-67877153。

Kompania ka krijuar një sistem informacioni për cilësinë e produktit dhe informacion të cilësisë së informacionit,Menaxhimi shkencor i produkteve në të gjithë sistemin ,Kuptoni me saktësi statusin e cilësisë së produkteve ,Analizoni ndryshimet në cilësinë e produktit ,Realizoni kontrollin e mbyllur të cilësisë së produktit ,Garantoni gjendjen perfekte të produktit ,Përmirësoni cilësinë e produktit dhe jetën e shërbimit, etj.。

Çfarë duhet të bëj nëse tejkalohet periudha e garancisë?2019-11-19T08:29:25+00:00

problemi i cilësisë,Nuk mbulohet nga garancia;Por mund të riparohet me një tarifë:
1. Nuk mund të tregohet kartela e vlefshme e garancisë e kompanisë。
2. Defektet e shkaktuara nga faktorët njerëzorë,dëmtimi i produktit。
3. vetë çmontimi,riparimin,Dëmet e shkaktuara nga produktet e modifikuara。
4. Ka tejkaluar periudhën efektive të garancisë。

A është e mundur të kërkohet që riparimi të përfundojë brenda një kohe të caktuar?2019-11-19T08:37:32+00:00

Më dhimbset,Sepse procesi i shërbimit pas shitjes synon çdo rajon të botës,Krahasuar me mirëmbajtjen, ka më shumë procese teknologjike dhe lidhje inspektimi dhe testimi,në rrethana normale,Ne premtojmë se mirëmbajtja do të përfundojë në rreth 3 ditë pune nga dita kur pjesët e riparimit mbërrijnë në departamentin e shërbimit pas shitjes,Faleminderit për mirëkuptimin。Nëse pjesët tuaja të riparimit janë urgjente,Mund të koordinohet gjithashtu me departamentin tonë të shërbimit të mirëmbajtjes pas shitjes。

周末及节假日是否可以售后服务?2019-11-19T08:22:24+00:00

Ofroni shërbim profesional 7*24 orë。Ekipi i përsosur i shërbimit pas shitjes dhe i mbështetjes teknike - inxhinierët teknikë profesionistë do t'u përgjigjen klientëve në kohën e duhur pasi të marrin thirrjet e klientëve dhe reagime të tjera, ose të nxitojnë në faqen e klientit për të zbatuar zgjidhje për klientët。

无线遥控器采用的是无线连接会存在不稳定性吗?2019-11-19T07:54:21+00:00

不会存在不稳定的情况无线连接受干扰不会引起机床继续移动不会引起机床的异常操作机床本来是工业加工高精确度的产品我们在把有线手轮更改为无线的传输模式的情况下我们的工程师就已经考虑了必须要把无线存在的不稳定可靠性我们通过我们专利的智能无线传输协议保证了无线稳定可靠传输保证数据不丢失即使丢失了数据也不会产生机床的错误动作甚至继续运行

我们的无线传输保证了数据的稳定性和可靠性传输使得在正常的通讯距离内数据不会丢失这个是怎么做到的呢?
1.数据重传方式保证了数据的稳定可靠性
2.采用跳频方式可以有效的避开干扰保证了数据的稳定性和可靠性

Cilat janë avantazhet e Wixhc2024-01-29T02:00:41+00:00

Teknologjia Xinyi është fokusuar në transmetimin me valë dhe kontrollin e lëvizjes CNC për më shumë se 20 vjet,Akumuloni më shumë se 40 vende në mbarë botën、150industri të shumta、Aplikime tipike të dhjetëra mijëra klientëve。Aftësitë tona profesionale teknike dhe ekipi me përvojë të R&D,Është garancia për të ofruar zgjidhjet dhe produktet më të përshtatshme për nevojat e sistemit tuaj të kontrollit numerik CNC。

deri me tani,Kompania ka marrë gjithsej 19 patenta të autorizuara nga Zyra Shtetërore e Patentave dhe Pronësisë Intelektuale,Disa patenta janë në pritje。teknologji e patentuar,Njohuritë e industrisë dhe avantazhet analitike do të forcojnë dhe përshpejtojnë më tej aktivitetet e Xinyi në fushën CNC në të cilën është e mirë.。

Mirësevini në Teknologjinë Xinshen

Core Synthesis Technology është një kompani kërkimore dhe zhvillimore、prodhojnë、Shitjet si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë,Përqendrohuni në kërkimin e transmetimit të të dhënave pa tel dhe kontrollit të lëvizjes,Angazhuar në telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Sistemi i integruar CNC dhe fusha të tjera。Ne falënderojmë të gjithë sektorët e shoqërisë për mbështetjen e tyre të fortë dhe kujdesin vetëmohues,Faleminderit punonjësve për punën e tyre të palodhur。

Lajmet e fundit zyrtare në Twitter

Ndërveprimi i informacionit

Regjistrohuni për të rejat dhe azhurnimet më të fundit。mos u shqeteso,Ne nuk do të dërgojmë spam!