Performanca e aksioneve

Sistem i integruar CNC

Performanca e aksioneve2019-12-06T08:11:08+00:00

Sistemi i integruar CNC i teknologjisë së sintezës së bërthamës Wixhc

Sistemi i integruar CNC është një sistem që integron të gjithë komponentët e sistemit CNC (kontrollues dixhital,Kontrollorët e programueshëm,Ndërfaqja njeri-makinë) në një sistem kontrolli me instalimin e panelit të funksionimit。Përvetësoni teknologjinë unike të drejtimit të vetë-zhvilluar,E përputhshme me makinën e gdhendjes CNC、Makine CNC mulliri、Vegla makinerie CNC、Qendra e përpunimit CNC dhe lidhje të tjera pa ndërprerje me shumë boshte。

Sistemi i integruar CNC Wixhc

Qeverisja e Korporatës (+6lëvizja e boshtit / +2000impuls khz)

Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu mund të sigurojë telekomandë për gamën e plotë të produkteve Mach3.:Makinë për gdhendje CNC、Makine CNC mulliri、Vegla makinerie CNC、Qendra e përpunimit CNC, etj.。

Produkte të integruara CNC
Produkte të serisë Wixhc

Karakteristikat e Sistemit CNC të integruar të teknologjisë së sintezës së bërthamës Wixhc

Mbështet të gjitha versionet e softuerit MACH3,NC dhe formate të tjera standarde të skedarëve të përpunimit të kodit G,Rruga e përpunimit të ekranit vizual 3D,interpolimi linear,Algoritmi i interpolimit rrethor Nxitimi në formë S,Vendosja e veglave fikse, vendosja e veglave lundruese, etj.。Miratoni dizajnin e izolimit të optobashkuesit ,punë të qëndrueshme。Telekomanda standarde me valë,Është i përshtatshëm për të përdorur në distancë makinën në një distancë prej 40 metrash。

Sistemi CNC i gdhendjes me katër ose gjashtë boshte
Sistemet e qendrave të përpunimit të gurit dhe të tjera
Sistemi i kontrollit me shumë boshte të manipuluesit
Sistemi i kontrollit të serisë Mach3

Lajmet e fundit

Kapaku është një mashtrim i timonit. Etha rums shërben vërtet për gjëra të lehta. Me kalimin e viteve do të vij, Kush jemi ne?. Etha rums nuk shërben vërtet për asnjë nga gjërat më të vogla.

fitim-fitim|Mirë se vini klientët koreanë të vizitojnë kompaninë tonë për inspektim

1 nëntor, 2023|lajmet e kompanisë|

Me zgjerimin e thellë të kompanisë sonë në tregjet jashtë shtetit, ajo ka tërhequr vëmendjen e investimeve të shumë tregtarëve nga e gjithë bota. kryetarit të kompanisë dhe ekipit të tij teknik.、Ekipi i tregtisë së jashtme e priti ngrohtësisht vizitën e tij Mingcheng TNC është e angazhuar kryesisht në modifikimin e veglave të makinerive dhe shërbimet teknike.,Është agjenti i përgjithshëm korean i produkteve tona të serisë së rrotave të dorës me valë。prandaj,Fokusi i kësaj vizite është të kuptosh produktet e serisë së rrotave elektronike me valë。Në takimin e shkëmbimit mes dy palëve,Drejtori ynë teknik u dha përfaqësuesve të Mingcheng TNC një shpjegim të thellë të linjës së produkteve të rrotave elektronike të dorës dhe njohurive të lidhura me të.,dhe përgjigjuni pyetjeve përkatëse në vend。 Pas takimit të shkëmbimit,Përfaqësuesit e Mingcheng TNC vizituan zonën tonë të prodhimit、fillimi i vitit të ri,Për ekonominë e kompanisë sonë、Forca teknike është konfirmuar,Dy palët arritën një marrëveshje për bashkëpunim të mëtejshëm të thelluar。

Mirësevini në Teknologjinë Xinshen

Core Synthesis Technology është një kompani kërkimore dhe zhvillimore、prodhojnë、Shitjet si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë,Përqendrohuni në kërkimin e transmetimit të të dhënave pa tel dhe kontrollit të lëvizjes,Angazhuar në telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Sistemi i integruar CNC dhe fusha të tjera。Ne falënderojmë të gjithë sektorët e shoqërisë për mbështetjen e tyre të fortë dhe kujdesin vetëmohues,Faleminderit punonjësve për punën e tyre të palodhur。

Lajmet e fundit zyrtare në Twitter

Ndërveprimi i informacionit

Regjistrohuni për të rejat dhe azhurnimet më të fundit。mos u shqeteso,Ne nuk do të dërgojmë spam!