Omah Klasik2020-09-09T02:21:45+00:00

Teknologi Sintetik Inti

Fokusake transmisi nirkabel lan kontrol gerakan sajrone 20 taun

ngerti kita

Wixhc minangka pimpinan dunia transmisi nirkabel lan kontrol gerakan CNC

Kita nyedhiyakake alat mesin CNC kanggo para pelanggan、Pakaryan Kayu、Watu、logam、Teknologi dhuwur ing industri kaca lan pangolahan liyane、murah regane、kinerja dhuwur、Produk aman、Solusi lan layanan。

Tim R&D inovatif

Strategi pangembangan perusahaan jelas,Inovasi Produk,Model bisnis sing efisien,Budaya tim sing beda-beda,Nggawe macem-macem sistem inovasi lan mekanisme,Duwe tim R&D inovatif lan kekuatan R&D sing kuat,Nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo solusi lan produk CNC。

Mesthekake solusi lan produk sing pas kanggo sampeyan

Produk kita cepet、Lean、Fokus ing pasar。

Kita ana ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad、150Aplikasi khas wis dikumpulake ing pirang-pirang industri lan puluhan ewu pelanggan。Kita adhedhasar kabutuhan nyata saka konsumen lan saran aplikasi,Ngoptimalake lan ngapikake produk kanthi terus-terusan,Kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan。Kita bisa ngatur solusi lan produk miturut kabutuhan。

Miturut panjaluk、Sistem salib、Pan-pangguna

Kabeh diwiwiti saka aplikasi sampeyan sing asli。

Perusahaan mekso nggabungake teknologi paten inti,Gagasan kanggo nggayuh urip anyar! Konvergensi teknologi paling utama,Ditrapake kanggo solusi lan produk,Gawe upaya tanpa wates kanggo urip mitra ekologis sing luwih apik lan karyawan。

Teknologi Sintesis Inti Wixhc komitmen kanggo dadi perusahaan CNC paling gedhe ing donya,Dadi perusahaan sing paling dipercaya ing saindenging jagad。

Mbantu bisnis sampeyan njupuk level sabanjure

Ngendi kontrol gerakan,Endi produk teknologi sintesis inti Wixhc。Kita wis mboko sithik dadi salah sawijining merek paling berpengaruh ing bidang CNC CNC,Terus-terusan nggawe nilai maksimal kanggo pelanggan lan investor,Pindhah tangan,Ngembang bebarengan,Maju bareng。Teknologi inti konvergensi,Ditrapake kanggo produk;Gawe upaya tanpa wates kanggo urip sing apik para pelanggan lan karyawan。

Ngerteni luwih akeh

Warta Teknologi Sintetik Inti

Taun-taun pungkasan,Perusahaan terus entuk pirang-pirang teknologi inti sing dipatenake。Kita ana ing umpan balik pangguna、Aplikasi、Terobosan anyar digawe ing inovasi teknologi,Nggayuh tujuan sing luwih dhuwur lan luwih adoh。

kabar apik|Sugeng Core Synthetic kanggo entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

24 November, 2022|Uncategorized|

Wiwit diwiwiti, Chengdu Core Synthetic tansah netepi kualitas pisanan, lan nyetel pathokan industri minangka tanggung jawab dhewe. Iku wis melu banget ing manajemen kualitas lan menangake sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 ing November 14. Manajemen kualitas Tingkat wis tekan tingkat anyar. Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Lulus sing sukses ora mung minangka bukti kualitas produk sing apik banget saka perusahaan kita, nanging uga titik wiwitan perjalanan anyar perusahaan. Ing mangsa ngarep, kita bakal luwih ngoptimalake strategi bisnis manajemen kualitas adhedhasar kualitas、Service pisanan, terus fokus ing lapangan transmisi data nirkabel lan kontrol gerakan, ngekspor produk kualitas dhuwur kanggo industri sistem CNC, lan menang pasar bebarengan karo pelanggan.,Fokus ing transmisi data nirkabel lan riset kontrol gerakan,Diwenehi kanggo remot kontrol industri、Handwheel elektronik nirkabel、Kontrol remot CNC、Kertu kontrol gerakan lan lapangan liyane。nganti saiki:

Wah-aku ora ngerti arep ngomong apa maneh。Iki produk paling apik sing durung tau dakdeleng。Aku dadi kepala insinyur teknis perusahaan grup internasional,Produk iki kaget。

Monsters Pemasaran, Pelanggan sadurunge

Perasaan paling gedhe saka tim Wixhc yaiku:Nyedhiyakake dhukungan teknis sing apik banget lan layanan purna jual sing sampurna,Rungokake kanthi tliti marang pendapat para pangguna,Lan terus nambah lan ningkatake produk。

Stephen Cronin, CTO saka perusahaan CNC sing misuwur internasional

Cepet lan gabung karo rangking 10.000+ pelanggan sing kepenak ing saindenging jagad!

Hubungi lan tuku saiki!

Sugeng Rawuh Teknologi Xinshen

Teknologi Inti sintesis yaiku perusahaan riset lan pangembangan、ngasilake、Penjualan minangka perusahaan berteknologi tinggi,Fokus ing transmisi data nirkabel lan riset kontrol gerakan,Diwenehi kanggo remot kontrol industri、Handwheel elektronik nirkabel、Kontrol remot CNC、Kertu kontrol gerakan、Sistem CNC terintegrasi lan lapangan liyane。Matur nuwun kabeh sektor ing dhukungan amarga dhukungan sing kuat lan ora ngurusi dhiri,Matur suwun karyawan kanggo kerja keras。

Warta Twitter resmi pungkasan

Interaksi informasi

Mlebu kanggo warta paling anyar lan nganyari。ojo kuwatir,Kita ora bakal ngirim spam!