Omah Klasik2024-06-12T07:21:47+00:00

Teknologi Sintetik Inti

Fokus ing transmisi nirkabel lan lapangan kontrol gerakan kanggo 15 taun

ngerti kita

Wixhc minangka merek profesional ing bidang transmisi nirkabel lan kontrol gerakan CNC

Kita nyedhiyakake alat mesin CNC kanggo para pelanggan、Pakaryan Kayu、Watu、logam、Teknologi dhuwur ing industri kaca lan pangolahan liyane、murah regane、kinerja dhuwur、Produk aman、Solusi lan layanan。

Tim R&D inovatif

Strategi pangembangan perusahaan jelas,Inovasi Produk,Model bisnis sing efisien,Budaya tim sing beda-beda,Nggawe macem-macem sistem inovasi lan mekanisme,Duwe tim R&D inovatif lan kekuatan R&D sing kuat,Nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo solusi lan produk CNC。

Mesthekake solusi lan produk sing pas kanggo sampeyan

Produk kita cepet、Lean、Fokus ing pasar。

Kita ana ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad、150Aplikasi khas wis dikumpulake ing pirang-pirang industri lan puluhan ewu pelanggan。Kita adhedhasar kabutuhan nyata saka konsumen lan saran aplikasi,Ngoptimalake lan ngapikake produk kanthi terus-terusan,Kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan。Kita bisa ngatur solusi lan produk miturut kabutuhan。

Miturut panjaluk、Sistem salib、Pan-pangguna

Kabeh diwiwiti saka aplikasi sampeyan sing asli。

Perusahaan mekso nggabungake teknologi paten inti,Konsep kanggo nggayuh urip anyar! Ngumpulake teknologi inti,Ditrapake kanggo solusi lan produk,Gawe upaya tanpa wates kanggo urip mitra ekologis sing luwih apik lan karyawan。

Teknologi Sintesis Inti Wixhc komitmen kanggo dadi perusahaan CNC paling gedhe ing donya,Dadi perusahaan sing paling dipercaya ing saindenging jagad。

Mbantu bisnis sampeyan njupuk level sabanjure

Ngendi kontrol gerakan,Endi produk teknologi sintesis inti Wixhc。Kita wis mboko sithik dadi salah siji merek paling pengaruh ing lapangan CNC,Terus nggawe nilai kanggo pelanggan lan investor,Pindhah tangan,Ngembang bebarengan,Maju bareng。Teknologi inti konvergensi,Ditrapake kanggo produk;Gawe upaya tanpa wates kanggo urip sing apik para pelanggan lan karyawan。

Ngerteni luwih akeh

Warta Teknologi Sintetik Inti

Taun-taun pungkasan,Perusahaan terus entuk pirang-pirang teknologi inti sing dipatenake。Kita ana ing umpan balik pangguna、Aplikasi、Terobosan anyar digawe ing inovasi teknologi,Nggayuh tujuan sing luwih dhuwur lan luwih adoh。

Dong Yong, wakil sekretaris Distrik Wenjiang, Chengdu, ngunjungi perusahaan kita kanggo diselidiki khusus babagan transformasi cerdas lan digital

July 4th, 2024|warta perusahaan|

2024Ing wayah sore tanggal 2 Juli,Dong Yong, Wakil Sekretaris Distrik Wenjiang, Chengdu、Yu Minghong, General Manager of Liandong Group Sichuan Company、Direktur Zhao Yang Komite Manajemen Kota Medis Chengdu、Zhang Jiejie lan liya-liyane ngunjungi perusahaan kita kanggo diselidiki khusus babagan transformasi digital sing cerdas lan tuntunan kerja。Luo Guofeng, ketua perusahaan kita, ngiringi kunjungan kasebut lan nggawe laporan kerja sing relevan.。 董书记首先对我司产品发展历程进行详尽了解,Banjur mlebu baris ngarep produksi produk,Sinau luwih lengkap babagan fitur produk kita、Aplikasi industri, lsp.,lan maringi bimbingan kerja。 在本次调研中,Sekretaris Dong negesake konsep pangembangan perusahaan kita kanggo nggabungake teknologi informasi lan manufaktur maju,Nekanake pentinge CNC cerdas ing pangembangan industrialisasi ing mangsa ngarep,Dorong perusahaan kita supaya terus fokus ing upgrade teknologi,Ngapikake desain perusahaan kanthi lengkap、ngasilake、Proses nambah tingkat intelijen ing kabeh aspek manajemen lan layanan,Nyepetake transformasi menyang digital。Ing wektu sing padha, Sekretaris Dong ngandika,Panitia Distrik Wenjiang lan Pemerintah Kabupaten bakal terus setya mbangun lan ningkatake lingkungan bisnis ing distrik kasebut,Nyedhiyani dhukungan kanggo pangembangan perusahaan,Entuk kerjasama win-win antarane pemerintah lan perusahaan,Ningkatake pangembangan ekonomi sing sehat lan tertib kabeh。

Musim panas padhang lan pemuda mekar bebarengan|Pesta Ulang Tahun Karyawan Inti Synthetic Quarter II

July 2nd, 2024|warta perusahaan|

流光溢夏 芳华绽放 灼灼韶华 岁岁有礼 在这个明媚灵动的季节 迎来了芯合成二季度员工生日会 一起来感受我们的喜悦吧 生日合照 生日会在寿星们热烈掌声中拉开序幕 破冰暖场幽默介绍... 从起初的拘谨到朗朗笑声 最后化作声声祝福及美好期许 空气中满是温馨的气息 破冰互动 一年企业靠产品 十年企业靠品牌 百年企业靠文化 芯合成已走过十几个春秋

Wah-aku ora ngerti arep ngomong apa maneh,Iki minangka produk sing apik banget。Aku dadi kepala insinyur teknis perusahaan grup internasional,Produk iki kaget。

Monsters Pemasaran, Pelanggan sadurunge

Perasaan paling gedhe saka tim Wixhc yaiku:Nyedhiyakake dhukungan teknis sing apik banget lan layanan purna jual sing sampurna,Rungokake kanthi tliti marang pendapat para pangguna,Lan terus nambah lan ningkatake produk。

Stephen Cronin, CTO saka perusahaan CNC sing misuwur internasional

Cepet lan gabung karo rangking 10.000+ pelanggan sing kepenak ing saindenging jagad!

Hubungi lan tuku saiki!

Sugeng Rawuh Teknologi Xinshen

Teknologi Inti sintesis yaiku perusahaan riset lan pangembangan、ngasilake、Penjualan minangka perusahaan berteknologi tinggi,Fokus ing transmisi data nirkabel lan riset kontrol gerakan,Diwenehi kanggo remot kontrol industri、Handwheel elektronik nirkabel、Kontrol remot CNC、Kertu kontrol gerakan、Sistem CNC terintegrasi lan lapangan liyane。Matur nuwun kabeh sektor ing dhukungan amarga dhukungan sing kuat lan ora ngurusi dhiri,Matur suwun karyawan kanggo kerja keras。

Warta Twitter resmi pungkasan

Interaksi informasi

Mlebu kanggo warta paling anyar lan nganyari。ojo kuwatir,Kita ora bakal ngirim spam!