Omah Klasik2020-09-09T02:21:45+00:00

Teknologi Sintetik Inti

Fokusake transmisi nirkabel lan kontrol gerakan sajrone 20 taun

ngerti kita

Wixhc minangka pimpinan dunia transmisi nirkabel lan kontrol gerakan CNC

Kita nyedhiyakake alat mesin CNC kanggo para pelanggan、Pakaryan Kayu、Watu、logam、Teknologi dhuwur ing industri kaca lan pangolahan liyane、murah regane、kinerja dhuwur、Produk aman、Solusi lan layanan。

Tim R&D inovatif

Strategi pangembangan perusahaan jelas,Inovasi Produk,Model bisnis sing efisien,Budaya tim sing beda-beda,Nggawe macem-macem sistem inovasi lan mekanisme,Duwe tim R&D inovatif lan kekuatan R&D sing kuat,Nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo solusi lan produk CNC。

Mesthekake solusi lan produk sing pas kanggo sampeyan

Produk kita cepet、Lean、Fokus ing pasar。

Kita ana ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad、150Aplikasi khas wis dikumpulake ing pirang-pirang industri lan puluhan ewu pelanggan。Kita adhedhasar kabutuhan nyata saka konsumen lan saran aplikasi,Ngoptimalake lan ngapikake produk kanthi terus-terusan,Kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan。Kita bisa ngatur solusi lan produk miturut kabutuhan。

Miturut panjaluk、Sistem salib、Pan-pangguna

Kabeh diwiwiti saka aplikasi sampeyan sing asli。

Perusahaan mekso nggabungake teknologi paten inti,Gagasan kanggo nggayuh urip anyar! Konvergensi teknologi paling utama,Ditrapake kanggo solusi lan produk,Gawe upaya tanpa wates kanggo urip mitra ekologis sing luwih apik lan karyawan。

Teknologi Sintesis Inti Wixhc komitmen kanggo dadi perusahaan CNC paling gedhe ing donya,Dadi perusahaan sing paling dipercaya ing saindenging jagad。

Mbantu bisnis sampeyan njupuk level sabanjure

Ngendi kontrol gerakan,Endi produk teknologi sintesis inti Wixhc。Kita wis mboko sithik dadi salah sawijining merek paling berpengaruh ing bidang CNC CNC,Terus-terusan nggawe nilai maksimal kanggo pelanggan lan investor,Pindhah tangan,Ngembang bebarengan,Maju bareng。Teknologi inti konvergensi,Ditrapake kanggo produk;Gawe upaya tanpa wates kanggo urip sing apik para pelanggan lan karyawan。

Ngerteni luwih akeh

Warta Teknologi Sintetik Inti

Taun-taun pungkasan,Perusahaan terus entuk pirang-pirang teknologi inti sing dipatenake。Kita ana ing umpan balik pangguna、Aplikasi、Terobosan anyar digawe ing inovasi teknologi,Nggayuh tujuan sing luwih dhuwur lan luwih adoh。

Kertu kontrol gerakanKlik kanggo ndeleng

4 Maret, 2022|warta perusahaan|

2022taun,【Babagan Sintesis Inti】,【Babagan Sintesis Inti】,【Babagan Sintesis Inti】、Alamat produksi resmi dipindhah menyang Chengdu Medical City Science and Technology Enterprise Port - Liandong U Valley Industrial Park,【Babagan Sintesis Inti】、【Babagan Sintesis Inti】,【Babagan Sintesis Inti】。 【Babagan Sintesis Inti】,Saksikan pangembangan lan wutah Sintesis Inti! Gedung Kantor Sintetis Ruang Rapat Area Produksi Area Kemasan、Area panyimpenan [Babagan sintesis inti] "teknologi inti polimer,【Babagan Sintesis Inti】,【Babagan Sintesis Inti】,Fokus ing transmisi data nirkabel lan riset kontrol gerakan,Diwenehi kanggo remot kontrol industri、Handwheel elektronik nirkabel、Kontrol remot CNC、Kertu kontrol gerakan、Sistem CNC terintegrasi lan lapangan liyane。Kita ana ing industri alat mesin CNC、Pakaryan Kayu、Watu、logam、Kaca lan industri pemrosesan liyane nyedhiyakake kompetitif teknologi inti kanggo para pelanggan、murah regane、kinerja dhuwur、Produk sing aman lan andal、Solusi lan layanan,Bukak kerjasama karo mitra ekologis,Terus nggawe nilai kanggo pelanggan,Unleash potensial nirkabel。 【Product Show】 Industrial Remote Control Klik kanggo ndeleng > > > >

Teknologi Chengdu Xinhesheng dipamerake ing Pameran Alat Mesin Shanghai 2021

Uncategorized, 2021|warta perusahaan|

Pameran Alat Mesin Shanghai (CME) paling misuwur ing China、Salah sawijining pameran alat mesin sing paling berpengaruh。Disponsori dening Biro Pengembangan Perdagangan Luar Negeri Kementerian Perdagangan。Fokus karo alat mesin pemotong logam、Mesin mbentuk logam、Piranti kerja lan motong、Aksesoris alat mesin、Pabrik cerdas lan produk merek terkenal lan teknologi canggih liyane,Minangka jendela internasional kanggo level pangembangan lan informasi mutakhir industri manufaktur peralatan global,Iki uga platform dagang kanggo pengadaan terpusat saka produk teknologi paling anyar saka peralatan alat mesin ing China Wétan lan kabeh negara。 Pameran Alat Mesin Shanghai CME pameran pungkasan kanthi wiyar 130.000 meter persegi,1500 perusahaan pameran,Nomer pameran tekan 130.000。Shanghai Machine Tool Show CME nggawa barisan lan skala sing anyar,Ditemtokake kanggo nggawe pesta dagang alat mesin level paling dhuwur tingkat nasional。 CME ing Shanghai Machine Tool Show mboko sithik wis dadi jendela tingkat nasional sing nuduhake informasi tingkat lanjut lan canggih ing industri manufaktur peralatan negara saya,Iki minangka platform berwibawa kanggo pabrik peralatan tradisional negara saya lan perusahaan manufaktur peralatan cerdas anyar kanggo nampilake dhuwur pangembangan lan industri lan teknologi pameran kanggo pamirsa profesional ing saindenging jagad.,Nyedhiyakake kesempatan kanggo nampilake perusahaan merek kanthi daya saing inti lan pengaruh internasional,Iki uga perusahaan manufaktur peralatan kanggo nampilake citra perusahaan,Golek kerja sama pasar、Nggedhekake pengaruh industri、Pilihan sing paling apik kanggo mbukak kesempatan pasar。 Ing pameran iki,Produk sing ditampilake dening perusahaan kami,Wis entuk minat sing kuat lan perhatian gedhe saka pameran domestik lan manca。 Pameran 3 dina (6-8 Mei),Booth Xinshen narik kawigaten para peserta pameran supaya ora mandheg,Staff kasebut mesthi semangat banget、Komunikasi karo para peserta kanthi sabar,Fitur lan kaluwihan pameran ditampilake kanthi lengkap sajrone pidato lan demonstrasi para staf,Sawise pengunjung profesional lan pameran ing papan kasebut duwe pangerten tartamtu babagan produk kasebut,Wis nuduhake niat kerjasama sing kuat。 Ing industri remot kontrol CNC saiki sing rame,Kanggo nangkep kabutuhan yaiku nangkep sesuk。Sintesis inti bakal luwih diwasa、Sikap profesional,Nyedhiyakake profesionalisme kanggo industri alat mesin、Solusi kimia sing efisien,Kontribusi kanggo kesejahteraan lan pangembangan industri alat mesin!

Wah-aku ora ngerti arep ngomong apa maneh。Iki produk paling apik sing durung tau dakdeleng。Aku dadi kepala insinyur teknis perusahaan grup internasional,Produk iki kaget。

Monsters Pemasaran, Pelanggan sadurunge

Perasaan paling gedhe saka tim Wixhc yaiku:Nyedhiyakake dhukungan teknis sing apik banget lan layanan purna jual sing sampurna,Rungokake kanthi tliti marang pendapat para pangguna,Lan terus nambah lan ningkatake produk。

Stephen Cronin, CTO saka perusahaan CNC sing misuwur internasional

Cepet lan gabung karo rangking 10.000+ pelanggan sing kepenak ing saindenging jagad!

Hubungi lan tuku saiki!

Sugeng Rawuh Teknologi Xinshen

Teknologi Inti sintesis yaiku perusahaan riset lan pangembangan、ngasilake、Penjualan minangka perusahaan berteknologi tinggi,Fokus ing transmisi data nirkabel lan riset kontrol gerakan,Diwenehi kanggo remot kontrol industri、Handwheel elektronik nirkabel、Kontrol remot CNC、Kertu kontrol gerakan、Sistem CNC terintegrasi lan lapangan liyane。Matur nuwun kabeh sektor ing dhukungan amarga dhukungan sing kuat lan ora ngurusi dhiri,Matur suwun karyawan kanggo kerja keras。

Warta Twitter resmi pungkasan

Interaksi informasi

Mlebu kanggo warta paling anyar lan nganyari。ojo kuwatir,Kita ora bakal ngirim spam!