Shtëpi klasike2023-03-09T06:06:42+00:00

Teknologjia Bërthamë Sintetike

Përqendrohuni në transmetimin me valë dhe kontrollin e lëvizjes për 20 vjet

na kuptoni

Wixhc është një markë profesionale në fushën e transmetimit me valë dhe kontrollit të lëvizjes CNC

Ne u ofrojmë klientëve vegla makine CNC、Njoftime、Guri、metali、Teknologji e lartë në qelq dhe industri të tjera përpunuese、çmim i ulët、performancë e lartë、produkt i sigurt、Zgjidhjet dhe shërbimet。

Ekipi Inovativ i Kërkimit dhe Zhvillimit

Strategjia e zhvillimit të kompanisë është e qartë,Inovacioni i produktit,Model biznesi efikas,Kulturë e ndryshme ekipore,Formuar një grup të plotë të sistemit dhe mekanizmit inovacionit,Keni një ekip inovativ të kërkimit dhe zhvillimit dhe fuqi të fortë R&D,Jepni garanci të forta për zgjidhjet dhe produktet CNC。

Sigurohuni që zgjidhjet dhe produktet janë të përshtatshme për ju

Produktet tona janë të shpejta、Ligët、Përqendrohuni në treg。

Ne jemi të pranishëm në më shumë se 40 vende të botës、150Aplikacione tipike të grumbulluara në industri të shumta dhe dhjetëra mijëra klientë。Ne bazojmë në nevojat aktuale të klientëve dhe në komentet e aplikacionit,Optimizoni dhe përmirësoni vazhdimisht produktet,për të përmbushur nevojat tuaja。Ne mund të personalizojmë zgjidhjet dhe produktet sipas nevojave tuaja。

sipas kërkesës、sistem kryq、Pan-përdorues

Gjithçka fillon nga aplikimi juaj aktual。

Kompania i përmbahet integrimit të teknologjive kryesore të patentuara,Arritja e konceptit të një jete të re! Mblidhni teknologjinë më thelbësore,Zbatohet në zgjidhje dhe produkte,Bëni përpjekje të pandërprera për një jetë më të mirë të partnerëve dhe punonjësve ekologjikë。

Teknologjia e sintezës së bërthamës Wixhc është e përkushtuar të bëhet kompania më e madhe CNC në botë,Duke e bërë atë kompaninë më të besuar në botë。

Çojeni biznesin tuaj në nivelin tjetër

ku është kontrolli i lëvizjes,Aty ku ka produkte të teknologjisë së sintezës bazë Wixhc。Ne jemi bërë gradualisht një nga markat më me ndikim në fushën e CNC,Krijoni vazhdimisht vlerë maksimale për klientët dhe investitorët,dorë për dore,Zhvilloni së bashku,progres të përbashkët。Teknologjia kryesore agregate,Aplikohet në produkte;Bëni përpjekje të pandërprera për jetën më të mirë të klientëve dhe punonjësve tanë。

Mësoni më shumë rreth nesh

Lajmet e teknologjisë së sintezës bazë

Në vitet e fundit,Kompania ka marrë vazhdimisht një numër teknologjish thelbësore të patentuara。Reagimet tona të përdoruesve、Aplikacionet、Janë bërë përparime të reja në inovacionin teknologjik dhe aspekte të tjera,Jeni duke ecur përpara drejt qëllimeve më të larta dhe më të largëta。

fitim-fitim|Trajnim i produkteve Chongqing Machine Tool (Grupi).

September 8th, 2023|lajmet e kompanisë|

Teknologjia udhëheq të ardhmen inteligjente dhe Departamenti i Teknologjisë së rrotave elektronike sintetike sintetike me valë hyn në "Tetëmbëdhjetë Arhat" të industrisë së veglave të makinerisë në Kinë - Chongqing Machine Tool (Group) Co., Ltd. lançon trajnimin e produkteve për rrotat elektronike me valë dhe telekomandat industriale Chongqing Machine Tool (Grupi) Veglat e makinerisë Chongqing mbulojnë veglat e makinerive të përpunimit të ingranazheve、Prodhim i zgjuar、 Torno dhe qendra përpunimi、Është një ndërmarrje lider në industrinë e veglave të makinerive të ingranazheve të Kinës në shumë fusha, si p.sh. veglat komplekse të prerjes. Pamje reale të fabrikës Chongqing Machine Tool (Group). Ky trajnim produkti mbulon rrotën e dorës elektronike sintetike me valë.、 Funksionet dhe aplikimet e telekomandave industriale me valë. Nëpërmjet trajnimit dhe komunikimit, klientët kanë një kuptim më të thellë të produkteve dhe kryejnë testimin e produktit në vend. Trajnim në vend. Pas testimit teknik, telekomandat industriale me valë Xinhehe mund të përshtaten me një shumëllojshmëri të makinerive të klientëve.

fitim-fitim|Trajnimi i produkteve të veglave të makinerisë Kunming të Grupit të Përgjithshëm të Teknologjisë

September 4th, 2023|E pakategorizuar, lajmet e kompanisë|

Trajnimi kryesor i teknologjisë, Departamenti i Teknologjisë Electronic Handwheel Core Synthesis Wireless shkoi në Kunji 0 Distance për të kryer aktivitete të trajnimit të produktit për klientët dhe përfundoi një test të suksesshëm të sistemit Siemens one. Modeli i produktit për këtë trajnim është XWGP-ETS, i cili është një rrota e dedikuar elektronike me valë.Rrota e dorës ndodhet në vendin e trajnimit Personi ynë teknik përgjegjës shikon pamjen e produktit.、performancës、参数等进行了详尽讲解 并现场为客户答疑 技术人员还针对西门子最新one系统进行测试 并取得了成功 到目前为止 无线电子手轮XWGP-ETS可与 西门子808D/828D/840Dsl/one 系统完美匹配 XWGP-ETS产品介绍

wow - nuk di çfarë të them tjetër。Ky është produkti më i mirë që kam parë ndonjëherë。Unë jam inxhinieri kryesor teknik i një kompanie të grupit ndërkombëtar,Jam shumë i befasuar nga ky produkt。

Përbindëshat e marketingut, klienti i mëparshëm

Ekipi i Wixhc më dha ndjesinë më të madhe që është:Siguroni mbështetje të shkëlqyer teknike dhe shërbim të përsosur pas shitjes,Dëgjoni me kujdes mendimet e përdoruesve,Dhe vazhdimisht përmirësoni dhe përmirësoni produktin。

Stephen Cronin, Shefi i teknologjisë i kompanisë CNC me famë ndërkombëtare

Ejani bashkohuni në radhët e 10,000+ klientëve të kënaqur në mbarë botën!

Konsultohuni dhe blini tani!

Mirësevini në Teknologjinë Xinshen

Core Synthesis Technology është një kompani kërkimore dhe zhvillimore、prodhojnë、Shitjet si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë,Përqendrohuni në kërkimin e transmetimit të të dhënave pa tel dhe kontrollit të lëvizjes,Angazhuar në telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes、Sistemi i integruar CNC dhe fusha të tjera。Ne falënderojmë të gjithë sektorët e shoqërisë për mbështetjen e tyre të fortë dhe kujdesin vetëmohues,Faleminderit punonjësve për punën e tyre të palodhur。

Lajmet e fundit zyrtare në Twitter

Ndërveprimi i informacionit

Regjistrohuni për të rejat dhe azhurnimet më të fundit。mos u shqeteso,Ne nuk do të dërgojmë spam!