Historia e Kompanisë

Core Synthesis Technology është një kompani kërkimore dhe zhvillimore、prodhojnë、Një ndërmarrje moderne e teknologjisë së lartë që integron shitjet,Përqendrohuni në transmetimin e të dhënave me valë dhe kontrollin e lëvizjes CNC për më shumë se 20 vjet,Angazhuar në telekomandë industriale、Rrota dore elektronike pa tel、Telekomanda CNC、Karta e kontrollit të lëvizjes dhe fusha të tjera。Akumuloni më shumë se 40 vende në mbarë botën、150industri të shumta、Aplikime tipike të dhjetëra mijëra klientëve。deri me tani,Kompania ka marrë 19 patenta kombëtare,Disa patenta janë në pritje。

Ne mbështesim "profesionistin、koncentrohen、Filozofia e korporatës "Fokus"!

Teknologjia Xinyi është fokusuar në transmetimin me valë dhe kontrollin e lëvizjes CNC për më shumë se 20 vjet,Akumuloni më shumë se 40 vende në mbarë botën、150industri të shumta、Aplikime tipike të dhjetëra mijëra klientëve。Aftësitë tona profesionale teknike dhe ekipi me përvojë të R&D,Është garancia për të ofruar zgjidhjet dhe produktet më të përshtatshme për nevojat e sistemit tuaj të kontrollit numerik CNC。

Konsultohuni dhe blini produkte