Imah Palasik2020-09-09T02:21:45+00:00

Téhnologi Sintétik Inti

Fokus kana transmisi nirkabel sareng kontrol gerak salami 20 taun

ngartos urang

Wixhc mangrupikeun pamimpin dunya dina transmisi nirkabel sareng kontrol gerak CNC

Kami nyayogikeun palanggan sareng alat mesin CNC、Pakakas、Batu、logam、Téknologi luhur dina kaca sareng industri pamrosésan sanés、biaya murah、kinerja tinggi、Produk aman、Solusi sareng jasa。

Tim P&P Inovatif

Strategi pangwangunan perusahaan jelas,Inovasi Produk,Modél bisnis anu épisién,Budaya tim anu dirobihkeun,Ngawangun sét lengkep sistem inovasi sareng mékanisme,Boga tim R&D anu inovatif sareng kakuatan R&D anu kuat,Nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun solusi sareng produk CNC。

Pastikeun solusi na produk anu pas pikeun anjeun

Produk kami gancang、Dengdekkeun、Fokus kana pasar。

Kami aya di langkung ti 40 nagara di sakumna dunya、150Aplikasi has parantos akumulasi di sababaraha industri sareng puluhan rébu konsumén。Kami dumasar kana kabutuhan saleresna konsumén sareng eupan balik aplikasi,Terus ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk,Pikeun nyumponan kabutuhan anjeun。Urang tiasa ngarobih solusi sareng produk saluyu sareng kabutuhan anjeun。

Seueur anu mesen、Palang-sistem、Pan pangguna

Sadayana dimimitian ti aplikasi saleresna anjeun。

Perusahaan keukeuh ngahijikeun téknologi inti anu dipaténkeun,Gagasan kahirupan anyar! Konvergénsi téknologi inti paling,Dilarapkeun pikeun solusi sareng produk,Ngalakukeun upaya unremitting pikeun kahirupan pasangan ékologis anu hadé sareng padamelna。

Téhnologi Sintésis Inti Wixhc komitmen pikeun janten perusahaan CNC panggedéna di dunya,Jantenkeun perusahaan anu paling dipercaya di dunya。

Bantosan bisnis anjeun nyandak kana tingkat salajengna

Dimana kontrol gerak,Dimana produk téknologi sintésis inti Wixhc。Kami laun-laun janten salah sahiji mérek paling berpengaruh dina bidang CNC CNC,Terus-terusan nyiptakeun nilai maksimal pikeun konsumén sareng investor,Lalakon saliwat,Ngembangkeun babarengan,Maju sasarengan。Téknologi inti konvergénsi,Dilarapkeun pikeun produk;Laksanakeun upaya anu teu tetep pikeun kahirupan anu saé pikeun konsumén sareng karyawan urang。

Terang kami sakedik deui

Inti Téhnologi News

Taun-taun ayeuna,Perusahaan terus kéngingkeun sajumlah téknologi inti anu dipaténkeun。Kami aya dina eupan balik pangguna、Aplikasi、Terobosan anyar parantos dilakukeun dina inovasi téknologi,Nyaéta ngaléngkah ka tujuan anu langkung luhur sareng langkung jauh。

warta alus|Gening ka Core Synthetic pikeun meunangkeun sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001

24 Nopémber, 2022|Uncategorized|

Saprak mimitina, Chengdu Core Synthetic geus salawasna geus adhering kana kualitas kahiji, sarta nyetél hiji patokan industri salaku tanggung jawab sorangan, eta geus deeply aub dina manajemen kualitas sarta meunang sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 on November 14. Manajemén kualitas. Tingkat parantos ngahontal tingkat anyar. Sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001. Lulus anu suksés henteu ngan ukur bukti kualitas produk anu saé perusahaan urang, tapi ogé titik awal perjalanan anyar perusahaan. strategi bisnis manajemén kualitas dumasar kana kualitas、Service kahiji, terus fokus dina widang transmisi data nirkabel jeung kontrol gerak, ékspor produk kualitas luhur ka industri sistem CNC, jeung meunang pasar babarengan jeung konsumén.,Fokus kana pangiriman data nirkabel sareng panalungtikan kontrol gerak,Dipasihan ka kontrol jauh industri、Handwheel éléktronik nirkabel、Kadali jauh CNC、Kartu kontrol gerak sareng widang anu sanés。sajauh ieu:

Wah-abdi henteu terang naon deui anu kedah dicarioskeun。Ieu mangrupikeun produk anu pangsaéna anu kuring kantos tingali。Kuring mangrupikeun kapala insinyur téknis pikeun perusahaan grup internasional,Produk ieu kaget kuring。

Monster Marketing, Konsumén saméméhna

Rarasaan pangageungna ti tim Wixhc nyaéta:Nyayogikeun dukungan téknis anu saé sareng layanan purna jual anu sampurna,Dangukeun taliti kana pamanggih para pangguna,Sareng teraskeun ningkatkeun sareng ningkatkeun produk。

Stephen Cronin, CTO tina perusahaan CNC anu terkenal sacara internasional

Buru-buru sareng ngiringan jajaran 10.000+ nasabah anu sugema sadunya!

Konsultasi sareng mésér ayeuna!

Wilujeng sumping di Téknologi Xinshen

Téhnologi sintésis inti nyaéta perusahaan panaliti sareng pamekaran、ngahasilkeun、Jualan salaku perusahaan téknologi tinggi,Fokus kana pangiriman data nirkabel sareng panalungtikan kontrol gerak,Dipasihan ka kontrol jauh industri、Handwheel éléktronik nirkabel、Kadali jauh CNC、Kartu kontrol gerak、Sistem CNC terpadu sareng widang anu sanés。Kami hatur nuhun sadaya sektor masarakat pikeun ngadukung anu kuat sareng perawatan anu henteu mandiri,Hatur nuhun ka para karyawan pikeun kerja keras na。

Resmi Twitter énggal

Inpormasi inpormasi

Ngadaptarkeun berita sareng édisi panganyarna。entong hariwang,Kami moal ngirim spam!