Imah Palasik2020-09-09T02:21:45+00:00

Téhnologi Sintétik Inti

Fokus kana transmisi nirkabel sareng kontrol gerak salami 20 taun

ngartos urang

Wixhc mangrupikeun pamimpin dunya dina transmisi nirkabel sareng kontrol gerak CNC

Kami nyayogikeun palanggan sareng alat mesin CNC、Pakakas、Batu、logam、Téknologi luhur dina kaca sareng industri pamrosésan sanés、biaya murah、kinerja tinggi、Produk aman、Solusi sareng jasa。

Tim P&P Inovatif

Strategi pangwangunan perusahaan jelas,Inovasi Produk,Modél bisnis anu épisién,Budaya tim anu dirobihkeun,Ngawangun sét lengkep sistem inovasi sareng mékanisme,Boga tim R&D anu inovatif sareng kakuatan R&D anu kuat,Nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun solusi sareng produk CNC。

Pastikeun solusi na produk anu pas pikeun anjeun

Produk kami gancang、Dengdekkeun、Fokus kana pasar。

Kami aya di langkung ti 40 nagara di sakumna dunya、150Aplikasi has parantos akumulasi di sababaraha industri sareng puluhan rébu konsumén。Kami dumasar kana kabutuhan saleresna konsumén sareng eupan balik aplikasi,Terus ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk,Pikeun nyumponan kabutuhan anjeun。Urang tiasa ngarobih solusi sareng produk saluyu sareng kabutuhan anjeun。

Seueur anu mesen、Palang-sistem、Pan pangguna

Sadayana dimimitian ti aplikasi saleresna anjeun。

Perusahaan keukeuh ngahijikeun téknologi inti anu dipaténkeun,Gagasan kahirupan anyar! Konvergénsi téknologi inti paling,Dilarapkeun pikeun solusi sareng produk,Ngalakukeun upaya unremitting pikeun kahirupan pasangan ékologis anu hadé sareng padamelna。

Téhnologi Sintésis Inti Wixhc komitmen pikeun janten perusahaan CNC panggedéna di dunya,Jantenkeun perusahaan anu paling dipercaya di dunya。

Bantosan bisnis anjeun nyandak kana tingkat salajengna

Dimana kontrol gerak,Dimana produk téknologi sintésis inti Wixhc。Kami laun-laun janten salah sahiji mérek paling berpengaruh dina bidang CNC CNC,Terus-terusan nyiptakeun nilai maksimal pikeun konsumén sareng investor,Lalakon saliwat,Ngembangkeun babarengan,Maju sasarengan。Téknologi inti konvergénsi,Dilarapkeun pikeun produk;Laksanakeun upaya anu teu tetep pikeun kahirupan anu saé pikeun konsumén sareng karyawan urang。

Terang kami sakedik deui

Inti Téhnologi News

Taun-taun ayeuna,Perusahaan terus kéngingkeun sajumlah téknologi inti anu dipaténkeun。Kami aya dina eupan balik pangguna、Aplikasi、Terobosan anyar parantos dilakukeun dina inovasi téknologi,Nyaéta ngaléngkah ka tujuan anu langkung luhur sareng langkung jauh。

Toko resmi Taobao klik pikeun asup

March 4th, 2022|warta parusahaan|

2022[object Window],[object Window],[object Window],[object Window]、Alamat produksi sacara resmi dipindahkeun ka Chengdu Medical City Science and Technology Enterprise Port - Liandong U Valley Industrial Park,[object Window]、[object Window],[object Window]。 [object Window],见证芯合成的发展与壮大吧! 芯合成办公大楼 会议室 生产区 打包区仓储区 【关于芯合成】 “聚合核心技术,【Ngeunaan Sintésis Inti】,【Ngeunaan Sintésis Inti】,Fokus kana pangiriman data nirkabel sareng panalungtikan kontrol gerak,Dipasihan ka kontrol jauh industri、Handwheel éléktronik nirkabel、Kadali jauh CNC、Kartu kontrol gerak、Sistem CNC terpadu sareng widang anu sanés。Kami dina industri alat mesin CNC、Pakakas、Batu、logam、Kaca sareng industri pamrosésan sanés nyayogikeun palanggan sareng téknologi inti sainganana、biaya murah、kinerja tinggi、Produk anu aman sareng dipercaya、Solusi sareng jasa,Buka kerjasama sareng mitra ékologis,Terus nyieun nilai pikeun konsumén,Ngaleupaskeun poténsial nirkabel。 【产品展现】 工业遥控器 点击查看 > > > >

Téhnologi Chengdu Xinhesheng diumumkeun dina Pameran Alat Mesin 2021 Shanghai

11 Mei, 2021|warta parusahaan|

Pameran Alat Mesin Shanghai (CME) anu paling terkenal di Cina、Salah sahiji paméran alat mesin anu paling berpengaruh。Disponsoran ku Biro Pangembangan Perdagangan Luar Negeri Kamentrian Dagang。Fokus kana alat mesin motong logam、Mesin ngabentuk logam、Parabot damel、Asesoris alat mesin、Pabrik pinter sareng produk mérek terkenal di dunya ogé téknologi canggih,Mangrupikeun jandéla internasional pikeun tingkat pamekaran sareng inpormasi canggih pikeun industri manufaktur peralatan global,Éta ogé platform dagang pikeun pengadaan terpusat produk téknologi panganyarna alat alat mesin di Cina Wétan sareng sakumna nagara。 Shanghai Machine Tool Show CME paméran terakhir kalayan legana 130.000 méter pasagi,1500 perusahaan paméran,Jumlah paméran ngahontal 130.000。Alat Mesin Shanghai Tembongkeun CME mawa lineup sareng skala anu anyar pikeun pencét,Tekad pikeun nyiptakeun salametan perdagangan alat mesin tingkat luhur tingkat nasional。 Alat Mesin Tembongkeun Shanghai CME laun-laun janten jandela nasional nunjukkeun tingkat canggih sareng inpormasi canggih pikeun industri pabrik alat nagara kuring.,Éta mangrupikeun platform anu berwibawa pikeun pabrik alat tradisional nagara kuring sareng perusahaan manufaktur alat-alat calakan anyar pikeun nembongkeun jangkungna pangwangunan sareng industri sareng téknologi paméran pikeun pamirsa profesional di panjuru dunya.,Nyayogikeun kasempetan pikeun méréskeun perusahaan mérek sareng daya saing inti sareng pangaruh internasional,Éta ogé perusahaan pabrik peralatan pikeun ningalikeun gambar perusahaan na,Milarian kerjasama pasar、Dilegakeun pangaruh industri、Pilihan anu pangsaéna pikeun muka kasempetan pasar。 Dina paméran ieu,Produk ditampilkeun ku parusahaan urang,Parantos nampi minat anu kuat sareng perhatian anu luas ti paméran domestik sareng asing。 3 dinten (6-8 Mei) paméran,Stan Xinshen narik paméré anu teu kaétang pikeun dieureunkeun,Stafna sok pinuh ku sumanget、Komunikasi sareng paméran kalayan sabar,Fitur sareng kaunggulan paméran diperlihatkeun sacara lengkep dina biantara anu éndah sareng demonstrasi para staf,Saatos pangunjung anu profesional sareng paméran di tempat éta ngagaduhan pamahaman anu pasti ngeunaan produk,Parantos nunjukkeun niat kuat kerjasama。 Dina industri kadali jauh CNC anu ngagalura ayeuna,Pikeun nangkep kabutuhan nyaéta nyangkem énjing。Sintésis inti bakal langkung dewasa、Sikep propésional,Nyayogikeun profesionalisme pikeun industri alat mesin、Larutan kimia efisien,Nyumbang kana kamakmuran sareng pamekaran industri alat mesin!

Wah-abdi henteu terang naon deui anu kedah dicarioskeun。Ieu mangrupikeun produk anu pangsaéna anu kuring kantos tingali。Kuring mangrupikeun kapala insinyur téknis pikeun perusahaan grup internasional,Produk ieu kaget kuring。

Monster Marketing, Konsumén saméméhna

Rarasaan pangageungna ti tim Wixhc nyaéta:Nyayogikeun dukungan téknis anu saé sareng layanan purna jual anu sampurna,Dangukeun taliti kana pamanggih para pangguna,Sareng teraskeun ningkatkeun sareng ningkatkeun produk。

Stephen Cronin, CTO tina perusahaan CNC anu terkenal sacara internasional

Buru-buru sareng ngiringan jajaran 10.000+ nasabah anu sugema sadunya!

Konsultasi sareng mésér ayeuna!

Wilujeng sumping di Téknologi Xinshen

Téhnologi sintésis inti nyaéta perusahaan panaliti sareng pamekaran、ngahasilkeun、Jualan salaku perusahaan téknologi tinggi,Fokus kana pangiriman data nirkabel sareng panalungtikan kontrol gerak,Dipasihan ka kontrol jauh industri、Handwheel éléktronik nirkabel、Kadali jauh CNC、Kartu kontrol gerak、Sistem CNC terpadu sareng widang anu sanés。Kami hatur nuhun sadaya sektor masarakat pikeun ngadukung anu kuat sareng perawatan anu henteu mandiri,Hatur nuhun ka para karyawan pikeun kerja keras na。

Resmi Twitter énggal

Inpormasi inpormasi

Ngadaptarkeun berita sareng édisi panganyarna。entong hariwang,Kami moal ngirim spam!