Udhëheqja e teknologjisë
Stërvitja së pari
Departamenti i Teknologjisë së rrotave të dorës elektronike të sintezës bërthamore me valë
Hyni në Kunji
0Kryerja e aktiviteteve të trajnimit të produkteve për klientët në distancë
dhe përfundoi testin e suksesshëm të sistemit Siemens one
Modeli i produktit për këtë trajnim është XWGP-ETS
Është një rrotë e veçantë elektronike me valë
në vendin e trajnimit
Personi ynë teknik përgjegjës për këtë produkt
E jashtme、performancës、Shpjegohen në detaje parametrat etj.
Dhe përgjigjuni pyetjeve të klientëve në vend
Teknikët po testojnë gjithashtu sistemin e fundit të Siemens
dhe arriti sukses
deri tani
Me rrota elektronike me valë XWGP-ETS mund të përdoret
西门子808D/828D/840Dsl/one 系统完美匹配


Prezantimi i produktit XWGP-ETS


sistemi i mbështetjes:
Mbështet protokollin Siemens S7,Mbështetni PLC të ndryshme të Siemens si S7-200/300/1200,Dhe suporton Siemens virtual PLC.Aktualisht eshte pershtatur me Siemens 808d/828d/840ds/one system l etj.。
Karakteristikat:
1.Miratoni brezin e frekuencave të komunikimit pa tel 433MHZ,Distanca e funksionimit pa tela 40 metra;
2.Përdorni funksionin automatik të kërcimit të frekuencës,Përdorni 32 grupe rrota dore pa tel në të njëjtën kohë,Mos ndikoni tek njëri -tjetri;
3.Mbështet butonin e ndalimit të urgjencës dhe daljet e çelësit me 6 butona,Kontrolli i leximit dhe shkrimit mund të kryhet gjithashtu përmes PLC kabllore rrjeti;
4.Mbështet zgjedhjen e boshtit me 6 shpejtësi,3Zgjedhja e raportit të ingranazheve,Kontrolli i leximit dhe shkrimit mund të kryhet gjithashtu përmes PLC kabllore rrjeti;
5.Mbështet leximin nëpërmjet PLC të kabllove të rrjetit,Shfaqja në kohë reale e koordinatave të pjesës së punës/makinës së sistemit Siemens,Shfaqja e shpejtësisë së furnizimit dhe statusit të lidhjes;
6.Mbështet sinjal pulsi diferencial 5V,24Lloje të ndryshme të sinjalit të pulsit siç është sinjali i pulsit V;7.Dizajn me fuqi të ulët,2Bateritë AA mund të përdoren për më shumë se 1 muaj。